Moj citroen in živali-nagradna igra

Začel/a garac, September 10, 2013, 10:45:07 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Imate domačega ljubljenčka, ki se rad postavlja okrog vašega Citroena?
Ste bili s svojim priljubljenim francoskim vozilom v safari parku?
Je zadnjič na streho vašega Citroena padla še posebej lepa gosenica?
Vam je platišče poonečedil simpatičen kuža? Na pokrovu motorja spi sosedov muc?
Citroen na sliki, v zgodbi, naj bo Vaš, živalica pa je lahko domača, sosedova, divja...od žuželk do kužkov, muc, slonov in afriških levov...

Pripnite fotografijo, napišite zgodbo v to temo in najboljši boste za svoj trud seveda nagrajeni.

Nagradna igra traja do 10.10.2013
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

:BigThumbs:

Fino, ajd da jaz odprem...

Sintijin bokser Mik in moj boxer ... 16-17 let nazaj. Ponavadi ni hotel ven iz Sintijine dijane in je strašu otroke, ki so mimo avta hodili na igrišče, mojga spaka je imel zelo rad - še posebej leva vrata vozniška je hotu na vsak način zgrist...kar mu je tudi uspevalo. Dokler nisem začel furat furgona , potem mi je pa dihal za ovratnik in se mi slinu po vratu... seveda, nikako ga nisi mogu spravit ven iz avta na lep način...

Na zadnjo pot je šel z dijano... od takrat več nimamo psa, samo trop mačk :take_picture:

janez

Ta je pa kr tak... se niti več ne spomnim kje, kdaj, zakaj... sem zdajle slučajno našu v arhivu. Ma dijana je pa moja :)

janez

To je pa naš Muco. Ga kličem tudi Zlomko... zaradi trikrat prelomljenega repa :)

Stoji pa na takrat sveže pobarvanem Amiju... zgodba je znana...

superca13

Jaz bom zaenkrat kar tole sem dal :) Moram doma pobrskat, jih imam še več.
Naš beli višavski terier... Ari.

gule

Naša Štefica ima zelo rada moj ami in večkrat prebiva v njem...še posebej ji ugaja motorni prostor v hladnejših dnevih...:take_picture:

garac

@gule, a preden je zleza noter je bila povsem bela ane?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Lovro

Hvala bogu, ni več domačih ljubljenčkov na moji Žabi. ;)

Sem kupil zvočni odganjalec mačk in sedaj ni več možnosti za fotografijo :emot77:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Citat od: Lovro;166496Hvala bogu, ni več domačih ljubljenčkov na moji Žabi. ;)

Sem kupil zvočni odganjalec mačk in sedaj ni več možnosti za fotografijo :emot77:

Kaj so ti delale zgago?"

gule

Citat od: garac;166476@gule, a preden je zleza noter je bila povsem bela ane?

Ja možno, ampak rada gre v avto. Vrata odpreš pa takoj skoči noter. Zadnjič smo nekam šli in sem se po nekaj km moral vrniti, ker je neopazno zlezla v avto.

superca13

Evo majstora še ob drugem Citrotu.
Moj pes je Citroenar.:take_picture:

Lovro

Citat od: gule;166550Kaj so ti delale zgago?"

Že prej, na Spačku. Tam je bilo še bolj problematično zaradi platnene strehe, ker so mački hodili gor spat.

Potem sem kupil omenjeni odganjalec in je mir. Pa še raznih odtisov blatnih tačk sem se rešil.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

dyane

Lovro..Lovro...to ti nekaj pove..ne gre mačka kar na vsak avto...te je že nekaj da so navalile na tvojega ljubljenčka..potem pa se tako grdo maščuješ...boge žviri..
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

No jaz pa sem imel muco Muru..ker je vedno mijavkala.

To je bila mačka..ki se je obnašala kot pes ali človek.

Ko sem še imel delavnico in obnavljal A serijo je vsak dan šla z mano na delo.

Zjutraj je čakala pred vrati, potem pred dvigalom, ko pa sem prišel dol in odprl vrata dijane je kar skočila na zadnji sedež in potem na polico ter razgledovala lep pogled in na dogajanje po cesti.

Ko sva prispela je lepo skočla iz dijane in šla svojo zanimivo pot po travnikih in gozdovih...kjer jo je enkrat celo nekaj pičilo in je imela celo otečeno glavo..ali so to bili sršeni ali celo kača ne vem, živino zdravnik je namigoval na kačo.

Rada se je sprehgajala po delavnici in smo se včasih zabavali, da ji je treba nabavit malo fleksarco in švas aparat hehee in na koncu meseca izplačati plačo v obliki vrečkic in posladkov.

Preden sem šel domov sem zažvižgal, potem je priletela in skočila na zadnje sedeže in polico, saj je vedela, da jo doma čaka dobra konzerva ali vrečkica.

Drugače je oboževala vožnjo z dijano, se sprehajala s psmi in njihovimi lastniki po parku, cestah itd.

Žal je pred lani zbolela z rakom in je z dijano pred uspavanjem še naredila zadnjo vožnjo in odšla k zasluženemu a preranemu večnemu počitku.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]