Citroen C4

Začel/a bakiflex, September 04, 2013, 05:52:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bakiflex

Pozdravljeni!

Ker nisem poznavalec Citroenov in se nagibam nakupu spodnjega avtomobila(ne točno tega, ampak nekaj v tem smislu) bi vas prosil za mnenje. Ali imajo ti avti kakšne serijske napaka zaradi katerih se odsvetuje nakup le teh. Kkao je z elektroniko in kako je nasplošno z vsem. Ali imajo kakšne slabosti. Vem da je vsak avto za sebe zgodba. Bolj me skrbi na kaj moram biti pozoren pri nakupu tega avtomobila.

Nekaj sem sam brskal po spletu in iskal napake ter naletel na mešane odgovore. Eni priporočajo, drugi spet odsvetujejo. Kaj bi mi vi kot poznavalci teh avtomobilov sporočili oz. svetovali?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7603636&show=1

Hvala vsem, ki si boste vzeli minutko za odgovor in pomoč pri mojem nakupu...

andraž

xpuser

Jah beli, uvožen z magičnimi kilometri. Pleha je dosti že tam vidim da jih imajo en kup.

bakiflex

Citat od: andraž;166106http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=214, tole si preberi, je ogromno napisanega.

Hvala za link, nisem ga prej videl...

Xandrej

Oni večina teh belih avtov uvažajo kot dostavnike in jih preuredijo v osebna vozila. Pa še ročno klimo ima kar se pri nas sploh ne vem če se je dalo dobit...

bakiflex

Èist sem v dvomih predvsem zaradi tega, ker je mogoče dostavni avto. Malo za hec, a veste mogoče kateri avto gre najhitreje po makadamski cesti?....Službeni :)

Gox

Povprašaj trgovca če ti zaupa številko šasije ... (oz. jo poslikaš ob ogledu avta, verjetno je nekje na robu vetrobranskega stekla)

s pomočjo te, lahko na http://service.citroen.com/ pogledaš kakšen je bil avto ob prodaji ...

Recimo pri belih C3 na anetu, je pisalo OPREMA> brez zadnjih klopi, brez pasov  .. itd ... Tako da ni bilo dvoma, kakšen  avto je prišel ven iz fabrike :)

Jogador

Evo, med kavo sem tole pogledal, ta je bil dostavni (VIN je pri oglasu).
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Gox

Pa res ..sem spregledal da je že napisana VIN ... dostavni C4 ... nekdaj brez sedežev zadaj :)

bakiflex

Kaj pomeni to, če je avto bil dostavni? Bi se vi izogibili takšnega avta in zakaj?

dvorjan

Citat od: bakiflex;166941Bi se vi izogibili takšnega avta in zakaj?

Na dalec bi se ga izognil. Najprej zato, ker se verjetno z njim ni prav lepo ravnalo, predvsem pa zato, ker ima v realnosti 200k km ali vec. Take avte namrec podjetja uporabljajo za dostavo in se kilometri zelo hitro nabirajo, nato pa jih za mali denar prodajo svercerjem na drazbi. Ti preprodajalci pa nato na odpadih iz razbitih C4 poberejo ven sedeze in jih previjacijo v te avtomobile in prodajo kot osebne ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

bakiflex

Citat od: dvorjan;166949Na dalec bi se ga izognil. Najprej zato, ker se verjetno z njim ni prav lepo ravnalo, predvsem pa zato, ker ima v realnosti 200k km ali vec. Take avte namrec podjetja uporabljajo za dostavo in se kilometri zelo hitro nabirajo, nato pa jih za mali denar prodajo svercerjem na drazbi. Ti preprodajalci pa nato na odpadih iz razbitih C4 poberejo ven sedeze in jih previjacijo v te avtomobile in prodajo kot osebne ...

Hvala za mnenje. Nikoli nisem na to pomislil.

Jogador

Jaz ga nebi kupil...
To je bil službeni avto, kar pomeni, da ga niso šparali (tisto z makadamom še kako velja=)), pa še kilometrov ima vsaj 2x toliko kot napisano, če ne še več, kar se bo poznalo na stroških za servis. Pa še o poštenosti prodajalca veliko pove.

Bonus je pa, da imaš zadnje stranske šipe in klop verjetno čisto nove =)

Edit: me je dvorjan prehitel, sva pa isto napisala.:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

xpuser

Sej neveš kdo ga je vozil, saj pri ns se tudi prodajajo 1 lastnik...potem pa ugotoviš da ga je imel s.p. in ga rental...imel za avtošolo,taxi.

Xandrej

Pri poplavi interneta, informacij iz prhih rok v sekundi dvajset, tiskanih medijih in televiziji bi še nekdo vedno kupil tak avto... Svaka vam čast!

Samo da je poceni pa so vsi srečni...