Angleški Francoz...

Začel/a janez, Avgust 20, 2013, 04:50:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

To pa lase mi drži stran od face... Bolj komot kot pa čop spenjat.

dyane

Po mojem je šilt kapa za nas pri delu kot peškir v Štoparskem vodniku po galaksiji...bez nje ne možeš nikdje..hehe
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

... spet čiščenje...

janez

Prednja stena pod pedali ...

janez

Dodani nastavki za gretje na požarno steno, popravljen okvir vetrobranskega stekla, popravljen notranji blatnik, popravljen zadnji krak, popravljen okvir trikot okna, ...

janez

In še zadnje dejanje... temeljna barva, tesnilna masa in body.

:BigThumbs:

gule

Enkrat, ko bom velik,bom kupil spačka in ga dal tebi Keža na obnovo...mnjam kako lepo je tole...

janez

zlikovski

Nimaš kaj, človek je pač našel svojo žilico.

vinotoc

Kako je fajn gledati in se učiti, in kar je najbolj pomembno: uporabiti!
LP Vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

janez

Seveda Vinotoč... , da ljudje vidijo in , če je potrebno uporabijo ter lažje obnovijo svoj avto :)

No, še par slik kabine znotraj in .... blatniki. Enega sem "štukal". Je pa bilo ogromno čiščenja, da sem vse Francoske pacarije dol spravil. Potem pa rja in luknje...

Jutri pa pride lastnik po avto in pripelje drugi projekt... Francoski AK400

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

dyane

Hehehehe kolko fleksarc te maš 4perleske hehhe...pa sem jaz mislim da jih mam 3kom dosti hehhe.
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Ja, štiri so. Ena ima 15 let, ena 5, dve sta pa novi od prejšnega tedna. Hudič noče crknt... Krtača groba, krtača fina, rezalka in lamelna brusilka.

No na najstarejši še piše Iskra, ostale pa Perles. Drugače pa isti trimblic, ista mehanika, ista elektrika... identično. Neprecenljivo...

Je pa vse orodje pri meni Iskra, Varstroj ali Unior v starosti od 1980 - do danes. plus original Citroen orodje ali sodobna namenska orodja višjega cenovnega ranga. Že od nekdaj sem bil alergičen na poceni orodje in takega ne kupujem.

Škarje za pločevino so Slovenskega proizvajalca, krivilni stroj je Kramer letnik 1950, valcni so Jelšingrad 1970...itd...

Ne moreš resno delat z neresnim orodjem.

dyane

Edino kar sem razočaran je da so jih sedaj začeli delat na kitajskem. Ja moja 4 plesalca je tudi stara iskra...se s sklopko,ko jo preveč obremenis se zaustavi. Sem videl da si včasih imel Black and Decker...jaz jo tudi mam...se dere in vrti ko hudič...crknit pa tudi noče hehhe.

Orodje mora biti dobro...sploh če vsaki dan profesionalno delaš z njim.
[SIGPIC][/SIGPIC]