Avtodom C25

Začel/a branko1, Avgust 20, 2013, 11:20:29 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

branko1

Ob priliki naložim slike od moje "nove" pridobitve in sicer:
avtodom Puschmobil Citroen c25d letnik 1986
Stvar laufa O.K., sicer čakam na papirje( certifikat, homologacija, tehnični) vendar bi rabil par malenkosti. Èe kdo ve za kakega citroena c25 ki bi se prodajal za dele bi bilo super.

branko1

Po dolgem času - evo mene.
Edino kar mi manjka je Citroen nalepka.

Citroenovc

Vizuelno izpade, kot da bi nekdo serijsko klasično prikolico nataknil na šasijo od kombija. Dejansko pa za svojo starost zgleda prav precej moderno.
OK

LP
Primož

branko1

ja, tako je.
Firma Pusch iz Gmundna (Avstrija) je izdelovala te "čudne" avtodomove na šasije od Fiata, Citroena in Mercedesa. Nadgradnja pa so bivalne prikolice Hoby - v mojem primeru "de  luxe 430". Novejši letniki Puschmobile imajo nad
kabino spojler oz. je prostor zapolnjen - med kabino in sprednjo  steno nadgradnje.
MOj pušek fajn nabira kilometre in nudi veliko užitkov.

branko1

Malce zimske idile - Bioterme Mala Nedelja

prlek

Lep je videti. Imel sem ta tip prikolice 430 l.91. In kolko je vreden ta AD?

branko1

Koliko je vreden: to je relativna stvar.
cca 600 eurov

pubi2cv

Verjetno si mislil 6000€...hehe :Hammer3:

branko1

ne ne, sem že dobro mislil.
Glede na to, da vsi aparati delujejo, da je brez rje, brez vlage, nove zimske gume, novi akuji, kamera, mnogo dodatne opreme...............
:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

gule

A tam je parkiran na zimskem spanju?

branko1

Majok. Skoraj vsak vikend sem s njim na poti. Je registriran, motor dela kot "singerica". oprema deluje...................
Je pa ta cifra (600 eurov) strokovno podana ocena lastnika novega AD-ja, seveda kupljenega na kredit na cca 20 let in max. ošabnega.
Seveda moj pušmobil ni naprodaj edino................pri ceni blizu petmestne evrske številke bi sde omehčal.

cxfan

branko1

prlek

Sem v kampu videl enega. Je mel usmernik zraka nek cuden gor. Nama je obema vsec.pa se isto prikolico sma imela. Ce se bo kdaj prodajal....se lahko slisimo.

JureA

Tole temo sem pa šele zdaj opazil.
Takle Pušmobil mi je pa zelo všeč, prava stvar za potepanja.