Avtomatic lighting Inactiv / Activ

Začel/a Ademil, Avgust 13, 2013, 11:06:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ademil

Pozdravljeni. Zanima me, če je kdo že imel problem z neprestanim samodejnim vklapljanjem in izklapljanjem avtomatskih luči (stikalo na levi ročici).
Zadeva je zelo moteča, predvsem je pa problem, ko mi na armaturi začne lučka za priægane luči utripat, nakar se mi med utripanjem ugasnejo luči. Kaj storiti?

rsm23

To je dosti klasična težava pri Xsarah. Zamenjat bo potrebno ročico oz. kompleten modul obvolanskih ročic.
Èe malo pobrskaš po forumu boš videl, da so nekateri probali tudi razdret in popravit, samo ne vem koliko se to na dolgi rok obnese.

gule

Nič ne bo z rastavljanjem ročic, namreč, ko ih odpreš iz njih pobegne tisti dim na kateri delajo...

north

Citat od: gule;164729Nič ne bo z rastavljanjem ročic, namreč, ko ih odpreš iz njih pobegne tisti dim na kateri delajo...

Hm ne razumem kak dim misliš ?
Citroën - Creative Technology

Čojko

Zapelji do Merlaka na Vrhniko, če lahko kaj rešijo, da ti preko računanika izklopijo avtomatsko prižiganje luči. Dručače pa kot pravijo drugi, so te obvolanske ročice "nerešljive" oz. jih je ppotrebno menjati z "novimi". Tudi žmigavci zelo radi začnejo nagajat.