Speče lepotice in lepotci

Začel/a garac, Februar 04, 2007, 04:49:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Oh Dyane, brhka v prirodni si lepoti... :Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Čojko

čaka na rešitelja, ali pa na Dinos.

Zeko124

Po blatnikih sodeč Italijanskega porekla, pod cerado nisem kukal, če so vsi deli zraven ali ne.

Èe ima kdo interes lahko nalepim kak list s kontaktnimi podatki naslednjič ko bom šel mimo.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

amipick

CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Zeko124

www.keramika-genorio.si

amipick

Na dinos sigurno ne čaka...
Je povarjeno in pripravljeno na barvanje že kar nekaj let nazaj,samo so prišle druge obveznosti vmes in čaka...
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

andraž

krka964

motofrik

Sem se spomnil na en tak primer, 20 let nazaj. V Doliču je na travniku pod enim drevesom bil VW Hrošč, star..rjast ampak kompleten....še ono dvojno zadnje okno, po moje okoli 1950 letnik (pa verjetno še starejši). Več let sem ga gledal in nekako izvedel, čigav je. Stric niti slišati ni hotel, da bi mi ga prodal. Je šel na Dinos za staro železo.... Da se človek zjoče....
Prvi Citroen: Ami Super, 1974
Sedanji Citroen.: Xsara Picasso 2008

zlomjo

Tudi jaz sem zaman preganjal lastnico spačka, ki ga je podedovala po nonotu, da mi ga proda. Na koncu je pa pristal na neki njivi pri Movražu in nihče ne ve, kje točno. Niti lastnica.

garac

me spominja na Simon Jenko

Ti gora, kljubvaš starosti stoletni,
Na tebi ne pozná se časa ost;
Ko vrne se na zemljo čas prijetni,
Nekdanjo zlije čez-te spet mladost.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

zlomjo

Kje je ta? Mogoče je še kaj uporabnega v bližini.

Gox

zlikovski

Najslabša varinta, da ga postaviš na zemljo (vlaga,....)