Speče lepotice in lepotci

Začel/a garac, Februar 04, 2007, 04:49:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gigo

Tony pravi da se rihta sam za kovačevo kobilo veš kaj pravjo... tudi sam tako pravi.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Veloce

ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

gigo

Citat od: Veloce;227328A je od Jerovška?

Ja. ko sem mel prejšnji teden na servisu mojo C5-ko sem ga vprašal čigava je tista C6 ki nabira mah. Pa pravi njegova in da nima časa jo do konca popravit.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Zeko124

Je Jerovškova po sili razmer, bo pa kmalu naprodaj (takoj, ko jo uredijo).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

mirchi

Pa kaj je pravzaprav narobe s tem avtom?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Citroenovc

Citat od: Zeko124;227341Je Jerovškova po sili razmer, bo pa kmalu naprodaj (takoj, ko jo uredijo).

Skratka - Toni ima še vedno svojo, tale je "bonus" z zbirki.
OK

LP
Primož

Veloce

Kar odbijače je gor na streho obesil. Pa to bo ves lak podrsalo. Mal nemaren odnos.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Zeko124

Citat od: Citroenovc;227360Skratka - Toni ima še vedno svojo, tale je "bonus" z zbirki.

Je res.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Citroenovc

Citat od: Veloce;227396Kar odbijače je gor na streho obesil. Pa to bo ves lak podrsalo. Mal nemaren odnos.

A jo boš kupil al zakaj te skrbi za lak ...
OK

LP
Primož

grgos

pubi2cv

Dobra baza za obnovo :BigThumbs:

thundercat

Èlan Citroen klub Slovenije

Zeko124

Prej tega kot pa marsikaterega novejsega letnika. Se spomnim mozakarja v Franciji ki je imel zunaj pred stalo enih par Ami 6k v travi parkiranih (poleg ostalega). "kaj pa je to?" "Eh nic, to so odpadni avti, za kose".

Vse skoljke so bile v boljsem stanju kot moja. :Hammer3:

www.keramika-genorio.si

ModelJT

Mal kita pa mal oranžne barve pa na tehnični. :D
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Kit pa barva vse resita...sam tega spacka....pa zal ne..
[SIGPIC][/SIGPIC]