Na svetovca s kamijonom

Začel/a JureA, Julij 28, 2013, 11:31:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

JureA

Premaknjeno iz: http://citroenar.eu/showthread.php?t=10548
------------------------------------------------------------------------------------

Na svetovno srečanje - spački pa na kamionu?

Ovbe, Ovbe!

Apage satanas!

Jagoda

Citat od: JureA;163711Na svetovno srečanje - spački pa na kamionu?

Ovbe, Ovbe!

Apage satanas!

Bolje spaček na kamionu, kot ... na strehi (Èeprav VW na strehi tud dobr zgleda)
Dober je za kogar je ...

gigo

Pa ta ti je svetovna!!! Svetovno srečanje kjer je morda 50% bistvo ravno potovanje vi pa na kamione. Ma sm se hmali uscal od smeha.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

dvorjan

Citat od: garac;163685Zeko pripravi si čepe, da ne boš ko dvorjan v kopalni kadi spal...

Tudi to je bila ena tistih "Mastercard neprecenljivih izkusenj". =)

Ko se utrujeni citroenarji zacnejo igrati Forsthaus Falkenau ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jagoda

Citat od: gigo;163720Pa ta ti je svetovna!!! Svetovno srečanje kjer je morda 50% bistvo ravno potovanje vi pa na kamione. Ma sm se hmali uscal od smeha.

No saj to je potovanje. Si predstavljaš peljat do Španije s svojimi prijatelji?! Kljub "neudobju" v avtobusu je po moje OK in fino doživetje (že bil 1x).
No kakor za koga.
Èe se obnese bo morda v prihodnje to praksa....
Dober je za kogar je ...

Mike666

Te pa še eden naj reče da je spačkar. cccccccccccc

dvorjan

Jaz tudi ne bi dal spacka na kamion, se raje peljem na svetovno srecanje, pa ceprav v Tadjikistan. =)

krtija

Tudi jaz ne bi šel s šleparjem. Ali vozi ali pa bodi doma. Jaz sem doma... Sem pa točno vedel kam se bo tema obrnila:) Moram zamenjat službo, bom postal jasnobizgec namesto Karin od Kangle. To bo dinarčkov.

Lenko

Glede tega je moje mnenje tako: pojdi kakor ti paše. Lahko se pelješ, lahko na kamion, avtovlak,...
Bistvo je da greš. Nekateri so starejši in niso sposobni tako dolge vožnje oz. nočejo reskirati. Hvala bogu da grejo s kamionom če niso prpričani v to da zmorejo tako dolgo vožnjo. To kaže na njihovo sposobnost treznega odločanja. Verjetno ima vsak nek svoj razlog zakaj se je odločil za tako varianto.
Sam bi se verjetno raje peljal če bi mi ratalo iti. Žal letos ne gre.
Za vse tiste, ki se zgražate nad tem da so šli s kamionom/avtobusom imam pa eno vprašanje: kao greste pa vi letos v Španijo na svetovca? Aja mislim, da ne greste če še pišete tule po forumu.

dvorjan

@Lenko:
Izpostavljen vidik seveda drzi.

Zakaj pa nekateri nismo v Spaniji, pa naj odgovori vsak sam. Odgovori seveda niso enaki. =) Mene pac tokratni program in lokacija nista prepricala, razdalja sama nima nic opraviti z mojo odlocitvijo.

Mike666

Jaz ne grem ker prvo ni dnara, drugo me ne interesira španija, tretjo pa zaradi drugih osebnih razlogobv ne gre skozi.Mika pa me Poljska.

janez

Lenko... Ne grem,ker nimam cajta, preveč dela v delavnici z avti, ki "ne nucajo" tehnične preglede... pol pa "CRKNEJO"...

Po drugi strani pa ... sama pot ni problem za našega amija. Problem je , da me nič ne vleče gledat ostale nekam na drug konc sveta.

Petega krenem na dopust z MBjem po Sloveniji, ker je ne poznam. In dokler ne poznam svoje dežele je nesmiselno (meni) potovat okol pa gledat nekaj kar itak lahko vidim na slikah.

Pa še bolj poceni je...

Pa , ker imam AD bom lahko te poti, ki sem jih v preteklih letih naredil po SLO sedaj naredil bolj poceni. O udobju lahko razgljabljamo... Ampak, vsakič ko sem hotel prespat v dijani kje ob "cesti" so se našli plavci z zakoni, da ne smem. Zdaj bom lahko na PZAjoh parkiral in zjutraj nadaljeval brez straha da me kak kaps prežene sred noči.

Dejstvo pa je, ko vidim kakšni so današnji veteranski spački, verjamem, da kaj več kot za na kamijon noiso sposobni. Drugo pa je  še kako danes lastnniki takih "veteranov "razmišljajo in mi je še bolj jasni, da kaj več kot do naslednje gostilne niso sposobni pripeljat.

@ Mike ... zadetek u nulo heheheh

Mike666

Citat od: janez;163738Dejstvo pa je, ko vidim kakšni so današnji veteranski spački, verjamem, da kaj več kot za na kamijon noiso sposobni. Drugo pa je  še kako danes lastnniki takih "veteranov "razmišljajo in mi je še bolj jasni, da kaj več kot do naslednje gostilne niso sposobni pripeljat.

podpis :BigThumbs:

Čojko

Meni pa se tudi ne zdi tako strašno čudno.
Eni so blazno radi na srečanju.
Drugi strašno radi potujejo na dolge proge s svojim starim Citroeneom.

Potem pa imaš razne variacije enega in drugega. Kot so spački na šleperju si lahko za časa svetovca v Španiji ti na poti proti Nordkapu recimo,...

Gox

Fantje, sej srečanje ni obvezno ...

Ne rabi pisat opravičil kdo ne gre ...