Posebneži med Spački/različne predelave

Začel/a gigo, Februar 04, 2007, 01:06:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

gigo

Ja ta model Sahara je pa 4x4 varianta in je prav razpoznaven po kolesu na havbi kot nekakšen lendi.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

garac

@deyo, gigo sahara v bistvu ne spada med predelane spa?ke, ker gre za serijsko proizvodnjo
@janez, tista dirkalna diana me zanima. Za kakšne dirke je bila?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Te dirke , ki so sedaj samo ?e v Franciji in Belgiji so bile v prej?nih cajtih tudi drugod po Evropi. Tip mi je razlagal o dirkanju z njegovo po Avstriji na mislim da je reku Esterajhringu. Govoru je s takim navdu?enjem, daga j..i ga pol nisem zastopu... O končni hitrosti ni imel pojma, ker je vozu na turnceler. Je pa reku, da je dyana dosegla polovi?en povpre?ni čas formule ena na stezi. ?e sam kompresor in njegova obilnost, nasajen na motor ti pove vse o hitrosti.
Nekje pa imam tudi sliko Yugoslovanskega POPCROS Spa?ko. Bom poiskal. Pa ?e en francoski članek o dirkalni spaki. Dam gor ,ko najdem

lp Janez

garac

janez bom prestavil, sem poiskal razglednico z mi?ovim. Mislim, ?e se prav spomnim, da je bil njegov bratranec fant iz mb ki ga je kupil
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

amipick

@garač
tisti spak z masko od rollsa je ?e v kopru.Rja pa ga ni dosti napadla,saj je skoraj cel iz inox-a,je pa precej zanemarjen,parkiran pod streho in lastnik ga noče prodat,je bila ?e skoraj cela sekcija pri njem pa ne popusti.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

deyo

Brave

deyo

deyo

Lovro

Tisti ostanek "mi?otovega" 2CV, se mi zdi, sem pred kakimi 8 leti videl tudi jaz pri biv?em predseniku MB sekcije. Takrat mi je tudi razlagal, da je ?lo za enega najlepših spačkov in kako oz. pri komu naj bi končal. Tisto, kako in pri komu je končal, se ne spomnim ve?.

Lahko pa, da sem zamežal s kakim drugim.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

janez

Citat od: amipick;20916@garač
tisti spak z masko od rollsa je ?e v kopru.Rja pa ga ni dosti napadla,saj je skoraj cel iz inox-a,je pa precej zanemarjen,parkiran pod streho in lastnik ga noče prodat,je bila ?e skoraj cela sekcija pri njem pa ne popusti.

Takole pa je zgledal v Ankaranu leta 1977 na YUAS srečanju. Slika je iz revije SAM, bom dal kasneje cel članek gor.

lp Ke?a

Brave

Ali kdo ve,?e je ?e kakšen Spak na podvozju AMI Super v SLO?

janez

V Mariboru je en furgon in ena dyana. Oba v totalnem razsulu.

Zakaj te to zanimaš

ke?a