Nakup Citroena C5 Tourer 1,6 HDI

Začel/a Osyris, Julij 09, 2013, 08:22:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

StefZ

Citat od: Xandrej;162727...Kupi Passata.

:BigThumbs:

In potem prosim pridi nazaj sporočit hibe in napake, ki ji imajo VWji :emot112:

andraž

C5 cproti passatu. Se sploh ne da primerjat. Z Vw imaš lahko stalno napotnico pri ortopedu zaradi boleče hrbtenice.

dvorjan

Vsi avtomobili se kvarijo. Se posebno tisti najcenejsi na trgu. Vsak pa kupi, kar zeli. Ce se je mozakar odlocil, da mu Passat bolj ustreza, pa naj kupi Passata. Nic hudega, bo pa kak C5 ostal za drugega ljubitelja znamke.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gule

Citat od: dvorjan;162734Vsi avtomobili se kvarijo. Se posebno tisti najcenejsi na trgu. Vsak pa kupi, kar zeli. Ce se je mozakar odlocil, da mu Passat bolj ustreza, pa naj kupi Passata. Nic hudega, bo pa kak C5 ostal za drugega ljubitelja znamke.

Točno...saj Passat ni švoh avto(danes ni slabih avtov)! Pri nas je edini problem VW kraja, saj ih kradejo nenormalno. Tu Citroen nima premca, namreč do zdaj niso še nobenega sunli!:BigThumbs:

Xandrej

Pri citorenu se ni za bat ker ko bi lopov s citroenom bežal pred policijo bi lahko avto crknil ali pa bi iblo lopovu slabo he he...

malo heca!

Jogador

Citat od: Xandrej;162738Pri citorenu se ni za bat ker ko bi lopov s citroenom bežal pred policijo bi lahko avto crknil ali pa bi iblo lopovu slabo he he...

malo heca!

Nisi pogledal še nove reklame za vw, ko ga ukradeta roparja, da bi zbežala pred policijo :funny34d:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

andraž

Okusi so seveda različni in prav je tako.

ModelJT

Ja no je kar razlika mad VW in citroeni. Lansko leto so VW ukradli 148 komadov, citroenov pa 14.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Prejšni teden so sestrični fkradli Golf Plus TDi 6 let star izpred bloka v MB... Prideš dol pa nix več...

frodo1

Èe se kakšnega odločijo ukrast, ga tako bodo,...
:emot101: kaj naj še sedaj plačujemo proti kraji, no tisti ki imajo zelo drage že.
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

tomaz555

Žal se Passat ne kvari nič manj kot C5. Izbrani letnik, pa zna biti problematičen. Je pa sicer čisto dober avto, kar se udobja tiče je tudi stvar okusa. Poznam nekoga, ki so mu pri Tiguanu sedeži premehki...

BT-C5

Citat od: Osyris;162707Ja rabil sem nasvet glede citroena zato pa sem prišel sem.. Bom odšel zdaj na VW forum, če te to tako moti.. Se opravičujem za nevšečnosti. :)

ne me narobe razumet,pač je bil to tvoj prvi prispevek in izbral si ravno VW,kateri večini gre najbolj na jetra.
Jaz pa ti povem,da je C5 lep avto-ampak samo lep.....
...kupi C5 in ne bo ti dolgčas:)

zlikovski

VW kupujejo tisti, kateri gledajo samo naprej, kot da nebom povedal kdo, malo treba tudi levo in desno, kupi recimo saab 9-3 ali 9-5, volvo,...
VW-jeva notranjost je za mene preveč hladna, ni neke estetike v tej plastiki pri teh starejših letnikih, glede na to kolko ga hvalijo,... drugače pa, se itak vsi kvarijo kak eni tak drugi, eni več drugi manj, kakšno imaš pač srečo.

Nemorem mimo da nebi omenil volanskih obročev, zgleda da vsi šparajo na kvaliteti, se tudi na VW-ju pozna obraba volana pri cca 100.000km, mislim da jih ima še nekaj manj.
Recimo Audi 80 isti letnik kot moj XM ima notranje plastične ročke za odpiranje vrat totalno adijo, pri mojem absolutno nič obrabe, isto tudi volan.
Novejši modeli avtov nižjega in srednjega razreda pa raje nebi komentiro, ko je nov je lep, čez par let pa se še ga z batom nebi teknil. Ta plastika iz benzena 3-klasa, še raka fasaš.
Ah zadosti nakladanja lahko noč. :)

pixxel

1.6hdi c5 potegne solidno, skoraj neverjetno za 112kw, pa še poraba nizka

ModelJT

Citat od: pixxel;1749461.6hdi c5 potegne solidno, skoraj neverjetno za 112kw, pa še poraba nizka

112 KM verjetno.
[SIGPIC][/SIGPIC]