smo nezadovoljni drzavljani

Začel/a Jogador, Junij 14, 2012, 07:51:50 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Jaz pa bi si zelel, da bi poleg lovljenja prehitrih voznikov, iskali in kaznovali tudi tiste, ki po AC delajo najrazlicnejse bedarije, kot jih lahko vsake toliko vidimo na DARS-ovih kamerah ...

Pa denimo tiste, ki se po prehitevalnem pasu vozijo 105-110 km/h medtem ko je vozni prost, pa tiste, ki izza kamionov skacejo na prehitevalni pas (po moznosti se brez smernikov), medtem ko se drugo vozilo normalno pripelje ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

janez

Jaz si pa želim, da bi spet uvedli cestninske postaje... Potem se raja ne bi vozila več v napačno smer in lahko bi uporabljal AC samo takrat ko jo res rabim. Ne pa da me silijo kupovat vinjeto za celo leto, uporabil bi pa AC 4 - 5x... in še takrat skoz v strahu da mi kak kreten prileti nasproti po napačni smeri.

No... sam to itak samo pobožne želje. Isto kot da bi naši pajkani vozili kakega Citroena (že marice z vinkli nisem dolgo videl...)

dvorjan

@janez:
Saj bo prislo elektronsko cestninjenje - GPS - in bo taka milina se vozit po avtocestah. Vsi "sparovni papki" pa bodo sli svoje manevre izvajat nazaj na lokalne ceste ...

janez

Ja, še to rabim... da mi računi domov prihajajo. Beži, beži... Še en nateg več.

zlikovski

Ko bo plačilo prek GPS-a, šele takrat nas bojo molzli tudi bike!

gigo

Nobeni državi ne morem dovoliti, da spremlja moje gibanje prego GPS-a in še najmanj policijski državi kot je naša. :emot84: Se raje odpovem državi in grem.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Zeko124

Kupujejo nove provide, na drugi strani pa navadni kriminalisti delajo v nemogočih pogojih. Nekaj časa nazaj so nam vlomili v hišo in sta se pripeljala 2 kriminalista v Golf3 karavanu totalno zlamanem in v sponzorskih oblekah od nekega Grosupeljškega avtoprevozniškega privatnika. Kasneje je šla še mama na postajo in je prišla nazaj čisto zgrožena, da so po celi stavbi iskali 3 liste papirja da so ji nekaj skopirali na 20 let star tiskalnik. So pojasnili, da jim ne dajo več niti za papir, niti za čistila, ne za gume kaj šele kake službene obleke...

SRAMOTA!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dvorjan

Citat od: gigo;150640Se raje odpovem državi in grem.

Ja in gres kam? V Kuala Lumpur? Saj bo cela EU imela tak sistem ...

Zeko124

Citat od: dvorjan;150642Ja in gres kam? V Kuala Lumpur? Saj bo cela EU imela tak sistem ...

Saj to je tist... Big Brother is watching u ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

zlikovski

Dvorjan, samo ven z EU pa si zmago.

Mediji pa tega ne objavljajo, da imajo na razvitem delu kitajske približno iste plače kot mi.
Perejo nam glavo da še danes živijo v hišah z bambusa,.... Imajo pa nekatera mesta porihtana, da ti čeljust pade do gležnjev.
Ampak dejstvo je mal odrugače, res je da izkoriščajo delovno silo. Prinas pa ti dajo 500€ pa moreš plačat položnice, pa preživet mesec,.... Pahor pa pravo za z 3000€ mora prihranke trošit da mu greskoz mesec, zraven tega kdaj pa je potem hranil prihranke? mogoče še v YU!?

Mike666

zliko saj je pri nas tui izkoriščanje delovne sile. Jaz bi policajem pecikle kupil. Dnar bi plačal samo tistim kateri res delajo pošteno in kaznujejo tiste ki to res zaslužijo. Ne pa da ti papki od copsa izkoriščajo trdo delavni narod. Bo treba nabavit orožja in jih pokat ko muhe ko te ustavlajo za tisth 5 km/h preveč. Mrš policaj:argue1::bombs::Red-Irate:

zlikovski

Mike se čisto strinjam, ampak kriv ni on, mora neredit normo, in kasirajo tam, kje je najlažje.
Državo je treba totalno zrušit, pa mlade nove upe postavit gor, ne pa te stare 20 in več let vlačimo z naftalina gor.
Ker imajo sami z sabo več dela, kot pa z celo državo. Pač ko si že star, te mehur več ne uboga, pa plenice tudi gratajo kaj hitro tople., pa nimajo za druge tolko časa, če more sam sebe ahtat.

Jogador

Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Mike666

Jaz samo rečem tak:
Dokler ne pridemo do 4 min. se ne bo zgodilo NIÈ!
http://www.youtube.com/watch?v=MhTflHfPhgc

gigo

Citat od: dvorjan;150642Ja in gres kam? V Kuala Lumpur? Saj bo cela EU imela tak sistem ...

nekateri poznamo malce več kot samo Ljubljano in Gradec. Ti se kr slini in upaj s pobožnimi željami o normalni državi z normalnim državnim aparatom. Australija, Nova Zelandija, Tasmanija ali pa Južna Amerika so več kot odlične države za moje potrebe.

Aja druga pa ta .. http://www.migration.si/
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens