Citroen in gradovi

Začel/a Xandrej, Junij 05, 2013, 11:47:24 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

He he ja to je najboljše.

No včeraj smo peljali drugega kandidata malo mišice raztegnit malo po dravskem polju...

garac

no, pa še lepe slikce so, fajn lokacija
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Oni pav z 3 bajbikami se ni hoto raztegnit pa da se ubiješ! Enkrat je taki zvok spustil da sem mislil, da mu je kdo trompeto namontiral kaka smo se smejali...

Drugače nam dravsko polje razkazuje Gorazd voznik pa je bil tokrat Martin (ki ima doma tudi CX-a (srebrnega)...

Zdaj še moramo en rute vsekat s TA-jem madona. Superca13 pridi po nas v MB madona!! Da gremo en krog!

Citroenovc

Štatenbergu bi sicer pasalo, da ga končno obnovijo.

Eden najlepših slovenskih dvorcev ... pa ...

A je sploh še kaj v njem al je vse zaprto?
OK

LP
Primož

superca13

Citat od: Xandrej;160554Oni pav z 3 bajbikami se ni hoto raztegnit pa da se ubiješ! Enkrat je taki zvok spustil da sem mislil, da mu je kdo trompeto namontiral kaka smo se smejali...

Drugače nam dravsko polje razkazuje Gorazd voznik pa je bil tokrat Martin (ki ima doma tudi CX-a (srebrnega)...

Zdaj še moramo en rute vsekat s TA-jem madona. Superca13 pridi po nas v MB madona!! Da gremo en krog!

Klinc če nimam cajta ;) Jutri se lahko zmenimo. Pa pridite vi k meni, gremo malo gor po dolini dravski. Èe bo vreme seveda.
Jaz imam najstarejše vozilo, treba me je ubogat. :)
LP
S

Xandrej

Citat od: Citroenovc;160556Štatenbergu bi sicer pasalo, da ga končno obnovijo.

Mah vse zaklenjeno... ne vem kaj je noter po moje po naročilu kaka pijačka pa take pa to... Mogoče med vikendom to dela odznotraj...

Kaj bo ta Slovenija še? Ma nima niti za neke normalne ceste kaj šele da bi gradove obnavljali. Zdaj bojo vse pokupili rusi ali pa kdo da bo gnar opral pa potem spet dalje propadalo vseskup...

Škoda in to res škoda... Zdaj je še RTC kanin propadel pa bankrotiral ker nimam faking denarja za eno gondolo madona. Iz one strani pa špagetarji vse novo!!! Bovec bo itak propadel!

gule

A bo še kašna slika tega lepega Cx-a. Notranjost, motor, prtljažnik...karakteristike, ali se prodaja mogoče?

gule

Aha to je ta!...Samo tu ni fotografij notranjosti in prtljažnika...ok motor in zadnji del...zanimivo je moggoče od istega dealerja kot moj cx, ker je nalepka na zadnjem steklu podobn...

Čojko

Gule, ne ga srat. Dva meseca po poroki pa že gledaš za drugimi. Sicer ni bila ravno najlepša za ožent, pa vednar,... ti ti ti lump.

gule

Citat od: Èojko;160575Gule, ne ga srat. Dva meseca po poroki pa že gledaš za drugimi. Sicer ni bila ravno najlepša za ožent, pa vednar,... ti ti ti lump.

Da si živ i zdrav, za Cx-om sem že več kot leto poročen...:BigThumbs:

mirchi

Citat od: Citroenovc;160556Štatenbergu bi sicer pasalo, da ga končno obnovijo.

Statenberg je živ. Ce ma kdo kake želje po ogledu al pa se cem naj pove. tudi restavracija je obcasno odprta. čez poletje pa bo baje redno.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

frodo1

Citat od: mirchi;160583Statenberg je živ. Ce ma kdo kake želje po ogledu al pa se cem naj pove. tudi restavracija je obcasno odprta. čez poletje pa bo baje redno.

Takšen je bil lani delovni čas, sicer se pa da za večje skupine dogovorit, par slikic ko sem se lani s kolesom malo potepal tam okoli,...
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

dami

Štatenber bi težko rekel, da je živ, životari pa res...
Malce oživi ob vikendih, med tednom se lahko samo zaletiš v vrata.
Kolikor se kaj dogaja, je v največji meri na račun "udarništva" članov različnih
lokalnih društev..., tu so sicer še najemniki, doslej bolj ali manj neuspešni in
lastnik, ki nima nobene vizije...

Xandrej

Evo malo smo odprli temo, da kako sliko pošljete citroenčka ob kakšnem gradu, dvorcu ali kaj v tem smislu.