Izlet z GS-i

Začel/a JureA, Maj 23, 2013, 12:31:26 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

superca13

Moje Ex superce tudi žal ne bo, fant dela v soboto.
LP
S

JureA

Računam torej na štiri avte in na cca osem udeležencev.
Vreme bo kar solidno in toplo, mogoče kakšna ploha.

Èas je, da sinhroniziramo ure, napolnimo GSM baterije, pripravimo zemljevide, v soboto zjutraj pa s pesmijo na ustih (in skalo pred očmi) na pot na Gorenjsko.

Za vsak primer: moj GSM je 040 456 684.

Citroenovc

Jaz sem sicer včeraj obležal ... ampak se zaenkrat še ne dam in še računam, da bom do sobote tipi topi.
OK

LP
Primož

JureA

Upam, da bo zdravje čimprej spet v redu - zoprno je biti bolan.

Citroenovc

Hej!

Hvala za želje. Ampak žal sem danes dokončno kapituliral. Saj dopuščam, da bo jutri bolje. Ampak žal bomo morali preskočiti dogodek :S

Uživajte. Pa še za nas se naglejte lepot!
OK

LP
Primož

Čojko

Pa je le uspelo. Ravno za las, da lahko rečemo, da je bilo srečanje z GS-i. Bilo je luštno, ne ravno po planu, za kar sem največji krivec ravno jaz. Ugotovil sem tudi, da je GS makina in pol, saj ne vem s katerim avtom bi prišel iz Kranjske gore do Kopra brez alternatorja,.. pa dobro, da nismo požara v Avstriji zanetili, Jure izpod zavor, jaz pa kar z polno cevjo bencina direkt na auspuh,... :Hammer3:

Še ene dve lepi.

garac

fajn barvna kombinacija. Lepo, še kakšno slikco prosim. Danes sem se srečal z Gregom, ki pa žal za vaš izlet ni vedel. Sem mislil, da ste še koga povabili
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

JureA

Jaz sem idejo za izlet objavil le na tem forumu.
Je pa Miki poklical še nekaj lastnikov in nekateri so bili zainteresirani, ampak na koncu so se na štartu pojavili trije avti.
Primož je žal zbolel, Mitja je imel problem z oljnim hladilnikom, ostali so bili pa zasedeni.
Mislim, da bomo jeseni zadevo ponovili (destinacija bo najbrž drugačna), ker je bilo na izletu vsem všeč.
Takrat bomo zadosti zgodaj obvestili zainteresirane o naših nakanah (tokrat sem morda malce prepozno objavil temo na forumu - le dva tedna pred dogodkom).

Še nekaj slik - najprej Gozd Martuljek, pogled na Špikovo skupino.

Mike iz daljne Južne Afrike

JureA

Naslednja točka - Zelenci.
Druge obiskovalce so naši avti zelo zanimali.

JureA

Potem pa čez Korensko sedlo v Avstrijo in na Dobrač po Villacher Alpenstrasse.

JureA

Pit-stop v Avstriji.

Rabeljsko jezero v Italiji.

JureA

Ker smo se zaradi višje sile malce zamudili, pa še deževati je začelo, smo se tukaj odločili za pot do Kranjske gore namesto čez Predel v Posočje.
Mike je moral biti ob 17h na letališču Brnik in šlo bi na tesno s časom, če bi se peljali skozi Posočje.
V Kranjski gori smo šli na kosilo, potem pa na letališče in domov.

Spet doma.

dvorjan

Lepo, lepo. No, samo da se je srecno koncali. Boste morali svoje zabice veckrat peljati na izlet, da se nadihajo svezega zraka. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!