Citroen srečanje Kozarska Dubica 2013(28-30.06.)

Začel/a gule, Maj 06, 2013, 09:56:25 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

neka budu sponzori, treba se i njima zahvaliti. Svaki od Vas, koji je ikada napravio koji susret, zna, kako je to.
Pa kupujemo i majice citroen sport i slično, pa još jih kupujemo, da možemo napravit reklamu... a prodavali smo i majice citroenar.eu, pa i ostali so prodavali svoje reklamne majice...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

A oče li bit i sponzoruša ... ?  :BigThumbs:

æiro

Citat od: janez;161054A oče li bit i sponzoruša ... ?  :BigThumbs:

Zato pravim u manjem mjestu susret, lakše ih je nahvatati?? :take_picture::emot112:

gule

Citat od: æiro;161060Zato pravim u manjem mjestu susret, lakše ih je nahvatati?? :take_picture::emot112:

Ništa te tamo vole samo Bmw i Audi...ništa stare Citro krntije...:Hammer3:

æiro

garac

e, pa da stavim emblem sa mečke?
Juče sam razgovaro s frendom, kako kaže i on če doči sa svom 2cv i ženom
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

æiro

Citat od: garac;161077e, pa da stavim emblem sa mečke?
Juče sam razgovaro s frendom, kako kaže i on če doči sa svom 2cv i ženom
:BigThumbs:
Ime da ga stavim na spisak?, a ti??? dolaziš li??:take_picture:

gule

Nego šta nego dolazi. Keža treba mi uljna gljiva(senzor)za gsx-a. Doði i donesi usput senzor...mislim da je isti i na dijani i spačeku...

pubi2cv

Mogoče pridem v petek na žur, pa odrinem nazaj proti SLO v soboto po zajtrku...že imam planirano eno zadevo na dolenjskem, pa mi mogoče rata še na srečanje prletet v istem "paketu"...hehe. Èe seveda ne grem slučajno v Irak, kar se pa tudi lahko zgodi...bomo vidli....

janez

Citat od: gule;161085Nego šta nego dolazi. Keža treba mi uljna gljiva(senzor)za gsx-a. Doði i donesi usput senzor...mislim da je isti i na dijani i spačeku...

ZAdnjič si bil pri meni pa nisi reku za "gobo"... če je to slučajno stikalo za olje.

Ma, zdaj bo to koštalo z dostavo 600 km nafte, tri dni fešte pa turizma in 10 eur stikalo :BigThumbs:

æiro

Citat od: dvorjan;161044Mozda bi mogao da stavis sponzore nize dole ili sa boka/strane?

Može li ovako??? :take_picture: dao sam nalog da se štampa ovako??? :BigThumbs:
Kežu čeka majo bez sponzora! :take_picture:

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

æiro

@æiro:
Pa da, vec to izgleda bolje. =)[/QUOTE]

:emot112::take_picture:

gule

Æiro dobio sam gljivu-hvala! Ugraðena prije 20 min...izgleda ok, samo malo kasni kontakt. Pozdrav iz AC Ovnak-Vitez!

æiro

Nije dugo radilo, treba voziti i voziti čak do Dubice na Citro susret, možda se razradi??? :Hammer3: