NUJNO POMOC: C 4 Picasso ali Xsara Picasso

Začel/a petrab, April 18, 2013, 08:31:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

petrab

Pozdravljeni vsi skupaj,
sem cisto nova na forumu in bi vas prosila za pomoc...
Vceraj sem malo prebirala vase objave, prepricana sem bila da kupim c4p, pa ste me z raznimi taksi variantami itd spravili v resno dilemo, vecina teh ki pa se prodaja pa so dejansko iz tujine, tako da... slovenskih skoraj ni. No, zato sem danes spet zabila cel dan da najdem kaj drugega, in na koncu nasla xsaro. Lj-crnuce, prodajalec avto karavan...ker sem zenska ki se na te stvari niti priblizno ne spoznam bi lepo lepo prosila ce bi mi kdo pomagal. Kaj naj?? Ta xsara je zelo lepo ohranjena, to je seveda moje laicno mnenje, oglas je na avtonetu, letnik 2009, diesel, cena 6000 in se nekaj... prosim komentar in pomoc. HVALA

garac

kaj pa km? cena je za ta letnik slišati ugodna, ob nakupu xp se je potrebno zavedati, da ni več svež model. Vzdrževanje je sicer dokaj nezahtevno in cenovno sprejemljivo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlomjo

Bodi pozorna tudi na porabo. Baje bencinarji dosti pijejo.

petrab

Diesel je,.km cca 150000, pa letnik je 2008 ne 2009 ..sem se zatipkala. Pise pa se da ima nek varcen motor in zelo nizko porabo...kaj pravite?? Meni je zelo vsecen, samo ko nimam dovolj znanja...

jurep

Moje mnenje je, da v kolikor se odločiš za nakup, poprej pelji s seboj nekoga, ki se na avtomobile dobro spozna. Nočem biti žaljiv, si tudi sama napisala, da se na tovrstne nakupe ne spoznaš, zatorej takšno rešitev oz. nakup z osebo, ki je v tem doma, priporočam. Poprej se pojdi z avomobilom še peljat, pa tudi kakšno garancijo si poizkusi izboriti. Sedaj imam C4GP, prej sem imel XP, sicer bencinarja, pa sem bil z njim zelo zadovoljen. Pri pregledu avtomobila bodi tudi pozorna na to, kolikšno ima avto porabo (avto, ki ga gledaš ima najverjetneje 1,6 hdi motor), svetoval pa bi tudi npr. pregled vozila na AMZS (cena se mi zdi, da je med 80 - 100 evri).

LP in javi, kako si opravila.

Jure

jurep

Hja, še tole. Èiso na hitro sem pobrskal in našel tole:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6918289&show=1

Avto ima bistveno manj km, motor isti, je pa res, da je leto dni starejši.

LP

Jure

petrab

Hvala Jure, sploh nisi zaljiv, resnica je taka. Nastane pa problem ce takega cloveka nimam? Pol mi ostane slepo zaupanje prodajalcu, kar je pa je ze tako moja sibka tocka - zaupljivost...joj, sanjalo se mi ni da je lahko nakup avta taka znanost...

Godfather

Prosi mehanika, ki ti je do sedaj servisiral avtomobile, če gre zraven. Ali pa koga drugega iz tvoje okolice.

petrab

Bol ko gledam slike xsare bolj mi je vsec, ceprav sem bila prej 100% odlocena za c4p. Mogoce kdo med vami ve za koga da prodaja kaj pametnega?

dvorjan

V LJ Crnuce ti ga jaz lahko skocim pogledat pa poslikat, samo ne pred ponedeljkom ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

petrab

O joj, a res bi, ne morem vrjet... to bi ti bla ful hvalezna, da mi poves svoje mnenje...ce kupim ti pa dam za rundo, kosilo ...

dvorjan

Prav. A imas konkreten oglas - povezavo do njega? Da ne bom vseh picassojev gledal. =)

dvorjan

petrab

Ok, hvala se enkrat. Pa upam na dobre novice :-)