Moj 23 avto - C6 2.7 hdi

Začel/a lugr78, April 17, 2013, 08:34:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Lugr bom vprašal po moje sploh ne vejo ki majo to so pa morali imet vsi tisti ki so C6 uradno prodajali!

Alesz hvala.

Ko to gledam je to cela znanost jebojih so to zakomplicirali...

Še en queščn. Èe rec. regulator višine nebi delal pravilno oz nebi delal se zadeva diagnosticira oz. javi napako???

Alesz maybe imate vi mizo? Pol bi to delali mogoče pri vas saj bi plačali načeloma pa vidim, da si dr znanosti za te zadeve pa me zanima če bi ti to na dveh C6 probal naredit?

alesz

CitatAlesz maybe imate vi mizo? Pol bi to delali mogoče pri vas saj bi plačali načeloma pa vidim,
Dejansko sem nehal delati na citroenih takrat ko je C6 prišel na plano.

Xandrej

Ja ampak mislim, da glede na tovje znanje bi nam bil v veliko pomoč pa če imaš mizo bi bilo še lepše in bolj enostavno. Pa špoznali bi te pa kako rekli pa še za pir pa papico bi dali!

:BigThumbs:

Dr. MadMan

Kaj zdej za nedeljo se dobimo?
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

lugr78

jaz sem za, povejte samo kdaj.
R4;R4;Plymouth Sundance 2.3;C BX 1.5;Alfa 33;C BX 1.6;F punto 1.2;F punto 1.2 16v;O Omega 2.0;C BX 1.6,Toyota Camry 3.0;C ZX 1.8;Kia Clarus 1.8;C 2CV;P 307 break 1.6;P Partner 1.8;C XM 3.0;C Xantia break 2.0;C C5 I break; C Xantia 1.8 16v;P 607 2.0 ; C6 2.7 ;O Insignia; C 5 III T; DS5 2.0, P508 RXH

andraž

Se pa dogovarjate z neverjetno hitrostjo. Mogoče boste do pomladi že našli ustrezni termin :Hammer3:

frodo1

Ja, lahko bi bi si zamenjali telefonske, pa se poklicali,....
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

lugr78

Mi raje tako , da lahko še drugi malo bluzite ;)

Mogoče pa kdo pride pogledat še z svojim avtom ko bo tukaj izvedel kdaj se dobimo.
R4;R4;Plymouth Sundance 2.3;C BX 1.5;Alfa 33;C BX 1.6;F punto 1.2;F punto 1.2 16v;O Omega 2.0;C BX 1.6,Toyota Camry 3.0;C ZX 1.8;Kia Clarus 1.8;C 2CV;P 307 break 1.6;P Partner 1.8;C XM 3.0;C Xantia break 2.0;C C5 I break; C Xantia 1.8 16v;P 607 2.0 ; C6 2.7 ;O Insignia; C 5 III T; DS5 2.0, P508 RXH

Dr. MadMan

Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

lugr78

Pri Xsararju v Spodnjih Pirničah v kolikor še velja njegova ponudba.
Kdo torej pride ?
 - jaz
 - Dr. Madman
 -

xsarar

Moja ponudba velja, le za ta vikend bi morali prestaviti na soboto, torej jutri, ker moram familijo peljati v nedeljo na Èarobni dan v Volčji potok (pač zadnji družinski dan pred začetkom šole). Zaradi mene se lahko dobimo že v dopoldanskih urah, če pa jutri ne boste imeli časa, pa lahko tudi naslednji teden med tednom popoldan (od 14.30 dalje).
Moj prvi je bil AX.

Citroenovc

Citat od: andraž;165733Se pa dogovarjate z neverjetno hitrostjo. Mogoče boste do pomladi že našli ustrezni termin :Hammer3:

Ti glede na super DS srečanje, ki se je "realiziralo" - mislim, da ni fer, da prcaš ... Pa brez zamere (al pa tud če).
OK

LP
Primož

Xandrej

U jebemtiš jutri pa ni šans. Lugr tak boma rekla, da jaz ti drugi teden pripeljem robo ko bom šel izkat robo v LJ je ok?

Jaz sem včeraj delal to:

Vrgel mi je vem ene 3 dl olja. Očitno je bilo preveč olja noter. Naredili kot želi lexija in nemoreš vrjet spet se pelje drugače.

Lugr pa je moral dolit 3 deci...

Kdo bi razumel te frnsqua...

StefZ

Citat od: Xandrej;165783Jaz sem včeraj delal to:

Vrgel mi je vem ene 3 dl olja. Očitno je bilo preveč olja noter. Naredili kot želi lexija in nemoreš vrjet spet se pelje drugače.

Se lahko jaz vmešam in samo vprašam čemu služi tale postopek in v katerem primeru ga je potrebno naredit?
Hvala za info.

Lp, Štefan.

Xandrej

Načeloma čisto iz dolgega časa pa da vidiš kako zadeva dela. Tudi Lugr je to naredil. Načeloma sem to naredil ker sva se z lugrom pogovarjala pa ge predvčerajšnim on to delal pa sem rekel te pa bom še jaz pa je bilo pri njemu premlo pri meni pa preveč olja. Hecno mi je bilo ko sem avto spustil do konca in je lexija delal kar pa dela se je avto še dodatno spustil za ene 5 cm se pravi ne vem kako to, da se nis pustil že prej do konca... Zdaj pa bom vozil en čas pa potem preveril spet nivo olja v sistemu...