Legendarni avtomobili

Začel/a gule, April 09, 2013, 06:32:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Se spomnite tistih Niv iz začetka devedesetih ? Tam nekje 93 - 94 so prišle na trg... stunirane s šrokimi felnami in plastičnimi obrobami okolinokol... Pošastno. Jaz sem takrat delal v eni "nalepka" firmi pa smo delali dizajne na teh Nivah... in razne plakate, nalepke za servise. Takrat sem imel prvič in zadnjič priliko vozit Nivo... Iz šleperja dol, v delavnico in potem, ko je bila zdizajnirana nazaj na šleper.

Grde so bile...

gule

Citat od: janez;162449Se spomnite tistih Niv iz začetka devedesetih ? Tam nekje 93 - 94 so prišle na trg... stunirane s šrokimi felnami in plastičnimi obrobami okolinokol... Pošastno. Jaz sem takrat delal v eni "nalepka" firmi pa smo delali dizajne na teh Nivah... in razne plakate, nalepke za servise. Takrat sem imel prvič in zadnjič priliko vozit Nivo... Iz šleperja dol, v delavnico in potem, ko je bila zdizajnirana nazaj na šleper.

Grde so bile...

Mislim, da se je ta izvedba imenovala Triglav...:Hammer3:

gule

Exkluzivno od dopisnika Citroenar.eu iz BiH paparazzo fotke prihajajočega modelčka Lade Nive...uživajte! :BigThumbs:

gule

Včeraj v zbirko prišel še en necitroen...Zastava 1400 BJ, t.i. "Bejota"...vozilo izdelovano v zastavi koncem pedesetih let...po Fiatovi licenci...

antasi

Prijatelj ga je imel en čas nazaj V MERILU 1:1
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

karel

Gule a ti si še garažo zraven dobil:BigThumbs:
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

garac

meni je to čisto nepoznan avto, sem ga gledal na pumpi včeraj. Sploh nisem vedel, da je kaj takega res bilo pri nas pod imenom Zastava.
Zanimivo. Še vedno čakam na Lado nivo, ki jo Gule že ima v zbirki
[SIGPIC][/SIGPIC]  

gule

Kaj pa fičko in pezejac sta že bila? Pri nas sta.

garac

Ja fičota in pezejca imamo...
[SIGPIC][/SIGPIC]  

gule

Številka 10 in v njej rdeči hrošč...ni slab, sploh ne za to ceno...v literaturi, se kratko omenja tudi proizvodnja v Sarajevu...model J...seveda...

Kupil danes, mogoče si nabavim še pravega...:BigThumbs:

Citroenovc

Citat od: garac;164157meni je to čisto nepoznan avto, sem ga gledal na pumpi včeraj. Sploh nisem vedel, da je kaj takega res bilo pri nas pod imenom Zastava.
Zanimivo. Še vedno čakam na Lado nivo, ki jo Gule že ima v zbirki

Sem videl tole Zastavo v eni štacuni - pa sem se nekak spomnil na "mille quatro" FIATa iz 50ih ... 1900 motor. (vem da quatro ni 9, ampak imam v spominu, da so ga klicali mille quatro)
Zna bit, da je tole bila YU različica.
Ampak tole je čisto ugibanje. Priznam.
OK

LP
Primož

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

gule

Citat od: MSrougeZX;164565Na hrvaskem je rdec hrosc.

???

MSrougeZX

Nisem videl tvojega posta..sem pa na dopustu na hrvaskem in sem videl da jih majo...jaz cakam na katrco, a bodo imeli?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil