Rele za smernike berlingo

Začel/a ggrega, April 09, 2013, 05:44:38 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ggrega

ali kdo ve kje se nahaja tisti rele za smernike ki oddaja klikajoč zvok,smerniki delujejo normalno samo tistega klikanja ne slišim več, in je res kar malo moteče ,ko moraš vedno preverjati ali si dal smernik ali ne ,pa če se je izklopil ...

berlingo 1,4 , l.01

alesz

2001 letnik...?,če imaš navadno ploščo z varovalkami,levo od plošče,prva vertikalno vrsta,drugo mesto od spodaj navzgor,siv konektor.So pa ti letniki že imeli BSI.....!Èe imaš BSI,je zadeva vgrajena vanj,zvočnik pa v ohišju števcev.

ggrega

mhm ok bom malo pogledal,(upam da mi bo jasno),in če ima slučajno BSI potem crkne zvočnik ali kaj drugega

ggrega

malo z zamudo ampak vseeno problem še vedno ostaja

evo slikico

ggrega

kdorkoli ,ali je tole že bsi ali je navadna plošča :BigThumbs:

ggrega

Se vedno mi ne klikajo smerniki 'pomoc dobrodosla od kogarkoli,

Ce je ze bsi potem bi prosim rad vedel preden stevec ven vzamem kako izgleda ta zvocnik oz bi prej drugega nabavil da ne podiram dvakrat
Torej cega kdo ima ,naj povzdigne glas:BigThumbs:

marmel

Mi lahko kdo da informacijo ali ima Berlingo 2.0 hdi, letnik 2002 rele štarterja? Ali je od ključavnice napeljava direktno do štarterja oz. solenoida (ki v bistvu vklaplja štarter)?
Èe ga ima, kje je lociran?

xpuser

Rele štarterja je magnet/avtomat na štarterju.

marmel

Aja je to to potem, nisem bil prepričan, ker sem nekje zasledil, da imajo nekateri avti še rele pred tem. Se mi je pa zdelo čudno, saj naj bi ta avtomat na štarterju opravljal enako funkcijo kot rele.

Najlepša hvala za odgovor.

halls

Pozdravljeni.

Imam Berlingota letnik 2017. Zmigavci so mi naenkrat začeli delat veliko hitreje, kot običajno. Vse žarnice so ok. Enako na obeh straneh. Ko vklopim vse4, vse normalno. Rele? Kje se nahaja?

Hvala za odgovore!