Servis lučka

Začel/a sypahh, Marec 25, 2013, 07:29:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sypahh

Lp,

sem nov na forumu in podobne teme nisem našel, če obstaja se opravicujem. Lucka za servis se mi je prizgala prb. 1500km pred servisom in mi gre na zivce, je zadevo mozno kako zresetirat in kako?

Hvala.

north

Kakšna je to lučka ponavad se na displaju pokaže kluček ob kontaktu ti pa pokaže koliko km je še do servisa ....
Citroën - Creative Technology

sypahh

Sem šele sedaj opazil, da sem ubistvu temo postavil v napačno skupino.. Gre se za C5 MK3, tako da bi prosil kakšnega admina, če temo lahko prestavi.

Za odgovor pa še vnaprej naprošam. :)

ggrega

povej kako izgleda ta lučka ,kot že omenjeno je ponavadi samo ključek in km

garac

a je mogoče prej preteklo leto od servisa, kot število prevoženih kilometrov?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sypahh

Kupil sem avto dva dni nazaj (letnik 2009) in se priziga oranzna lucka SERVICE (ne gre se za tist kljuc kot ga omenjate). V navodilih sem zasledil, da je mozno, da do tega pride, ce avto dlje casa stoji in se ne vozi in da je mozno da po nekaj casa ugasne, vendar zaenkrat še ni. Pa se enkrat povem da gre za MK3 in ne MK2, narobe sem postavil temo.

Flukturr

Avto na tester, ne bo druge...
lpF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

MSrougeZX

SERVICE ne sveti kar tako..ponavadi je še zraven tega kako opozorilo...recimo oil too low ali kaj podobnega..
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Sine64

ko daš kontakt in se ti hkrati posveti service lučka, ti verjetno na displayu izpiše tudi za kakšno napako gre...

Èe si kupil avto dva dni nazaj bi tudi priporočal da greš ekspresno hitro na servis kjer ti ga bodo priklopili na računalnik ter povedali za kakšno napako gre...če si avto kupil v kakšnem avtosalonu/posredniku....bi priporočal da se kar oglasiš nazaj pri njemu, ker se mi zdi da gre za nateg - da so ti avto z napako prodali...

Èe bo seveda kaj uspeha...

Xandrej

Evo se je začelo tudi pri c5 III zdaj pa ni za servis... To ni lučka za servis naret nekaj je NAROBE!!!

sypahh

Najlepsa hvala zaenkrat, bom avto odpeljal nekam na tester. Se pa ta lučka ne prizge takoj ob kontaktu, ampak po kaksnih parih minutah, med voznjo.

Hvala. :)

dvorjan

Citat od: sypahh;155533Najlepsa hvala zaenkrat, bom avto odpeljal nekam na tester. Se pa ta lučka ne prizge takoj ob kontaktu, ampak po kaksnih parih minutah, med voznjo.

Hvala. :)

Se toliko huje ...

Samo eni ste pa res neodgovorni. Kaj pa ce s tem, ko avta ne zapeljes na servis, delas se vecjo skodo?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

ggrega

to ne moreš verjet

ko se lučka prižge je že res nekaj hudo narobe,ker se za vsako malenkost tudi ne,recimo sonda sproži tole service lučko,ali pa egr,ali pa šobe...

tom62

No, meni se servis lučka prižge tudi, če npr. manjka samo tekočina za pranje stekel, tako da ni nujno nekaj full narobe, samo, vedno ko mi je zagorela ta lučka, je prišlo tudi obvestilo, kaj ni v redu?
Tako, da če je brez obvestila o napaki, bi jaz tudi letel na tester, ker je lahko kaj hujšega, ali pa nič pomembnega.

sypahh

Živjo,

evo takoj danes zjutri je šel avto na servis in me je potem hmalu poklical mehanik, da ni nic hujsega, da je baje nek senzor šov in je zato javljalo napako.. sem že pozabil kak senzor točno.. skratka ni nek velik strošek. Jutri bo avto zrihtan, pa javim potem kaj točno je sploh blo, da je javljalo to napako.

LP