Zapuščen XM

Začel/a pehorunkl, Marec 20, 2013, 07:04:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

@fizika. prloznost zate. Xm 2.1tdi. letnik 1998. Modre barve. 2000 km nazaj obnovljena crpalka lucas epic pri Jelenu v vrednosti prek 600 evrov. poskodovan prednji odbijac in maska. zadnji bok potreben barvanja. avto stoji pri meni dobro leto, ker preprosto nimam casa. Odlicna osnova za nekoga ki ma malo casa in volje da ga porihta. Dam ga za 600 evrov. Mozna dostava.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

fizika

Prosm g.Mirchi, brez provokacij, še enkrat da ponovim, xm-i, so žal že iz mode, so za ljubitelje, tudi sam sem ga imel s srcem, dal za njega celo premoženje, preležal pod njim, dajal za popravila, tista ki so pač bila, nekaj porilhtal tudi sam, na koncu ko prodajaš pa žal ni vreden vsega tega, dal sem ga za mnogo mnogo pod ceno, ker so me v to prisillile razmere. Ne vem, ali res pretiravam...

Tiki

@Fizika: Èe Mirchijeva ponudba ni prvoaprilska šala, je to pomojem OK ponudba... Odbijač in masko dobiš za sitne pare, pobarvaš tisti bok, in imaš za jurja voznega XM dizla... Kaj bi še rad!? Vedno jokaš da bi rad poceni XMa, kje si bil ko sem jaz za 150€ ponujal Registriranega karavana z letno vinjeto in delujočo klimo??? Èe si ti nemoreš privoščit takega avta nismo mi krivi, zato ne jokaj tu po forumih! Èe je avto v dobrem stanju se ponavadi to plača. pa ni važno ali je XM, AX, ZX, ali pa R5 campus...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Godfather

Pa ti pride v poštev zgolj 2.1td?

fizika

ja ja zarad porabe iščem bolj dizla...tudi razmišljam za to ponudbo, nič nisem rekel, 600 eur je poceni, ampak ne bom nč več komentiral, pa brez jeze in zamere...

Godfather

Aha...ker v kolikor iščeš nekaj atraktivnega za "oldtimerja" bi bilo smotrno iskat V6. V tvojem primeru pa...uspešno iskanje.

zlikovski

Saj jih imaš nekaj na anetu.
Saj 2.0i ni tak napačen, meni služi že na leta in leta in brez problemov, edino bi ga moral preštrihat na novo, to pa je tudi vse.

mirchi

Ni prvo aprilska. Pa tudi provocuram ne. ce pa 98 letnik v katerega je blo vlozenega  za 800 evrov materjala brez dela ni vreden 700 pa jaz ne bom vec kimentiral. Ocitno je bil moj post pred tem cisto realen ipis tega kar bi ti rad.

fizika

a mi lahko kako prosm pošljete kake slike...kje pa se nahajate...hvala

fizika

mi lahko prosm pošlješ kake slike na mail: gabric.tadej@gmail.com, hvala

mirchi

@fizika,zal zfleda da si prepozen. Je bi danes en drug forumas na ogledu in probi,pa je avto po vsej verjetnosti prodan.

isarajli

maš pa na netu ene dve xantii dizl poceni, a to ne pride v poštev ?
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

fizika

če sm čist iskren, trenutno nimam službe, pa mi je malce težje pri nakupu, želim pa citroenčka, ampak npr. tako kot mirchi omenja letnik in ceno, čisto solidno in bi nekako mogoče šlo, bo pač drug srečnež... ne iščem karavana, trenutno pa za tisto belo lepo xantio gospod želi 1500...tolk pa res žal ne premorem...

zlikovski

Kak boš pa potem vzdrževal tak avto, če ti že nekaj evrov dela preglavice glede tega da si brez službe?! Jaz se na tvojem mestu nebi spuščal v tak ''projekt''
Èe kupiš avto, sigurno treba kaj postorit okrog njega, registrirat, osnovni servis,...

fizika

znam tudi sam nekaj poštimat, preko znancev imam pa skoraj zastonj dele...ali mi pa sami priskočjo na pomoč...