Citro bolšjak 24.marec

Začel/a bizi, Februar 21, 2013, 06:56:29 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ggrega

kaj točno rabita,nekaj od fršterkarjev se še meni doma valja,če koga kaj slučajno zanima:BigThumbs:

Jogador

Citat od: Tiki;155137Evo Jogador, nič nebo nasilja... Bova pa kako pivo spila ;)

Je cenej, pa več mava od tega:BigThumbs:

Js rabim samo en vuferček za v kuferam, ostalo je na broju tako ali drugače...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

garac

modeljt, nikar na silo, raje doma ostani, da ne boš slabovoljen postopal nakorg, če se ti ne da, bolje, da se v nedeljo spočiješ. Zastopim mladce, je zajebano življenje dandanes zanje, bo že kdo posnel zadevo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Citat od: garac;155150modeljt, nikar na silo, raje doma ostani, da ne boš slabovoljen postopal nakorg, če se ti ne da, bolje, da se v nedeljo spočiješ. Zastopim mladce, je zajebano življenje dandanes zanje, bo že kdo posnel zadevo

Vsaj en, ki nas razume. :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

krka964

Išče se črpalka za gorivo DS 21, saj vem, kupi novo...
Iščem spodnje letvice, rostfraj za DS pallas..
In pa seveda, kot že sedem let, zavesice za Amija  CIMOS. Tega filma pa najbrž ne bom videl???

Jagoda

Citat od: sušo;155120@ ModelJT in zekoslaf
A vidva prideta?
Èe ja, a bosta snemala Vojkovo predavanje - tko k lansko leto.
Bom pol naredu  digitalen film - tko k lansko leto
In ga boste lohk predvajal v zimskih večerih namest akcijskolimonadnihgrozljivihjkomedij...

Sušo, a lahko prineseš tisto predavanje od lanskega leta da ga namontiram na USB ključ?
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Informacije iz prve roke...
ob cca 8.00 se boljšjak odpre, ob cca 10.00 uri pa bo predavanje.

...menda čist druga tema predavanja kot lansko leto v smislu en avto več tem. Pa baje bo tolk bolšjakov kot ma ta avto rezervnih delov. Torej vedno manj ampak še vedno veliko!
Dober je za kogar je ...

sušo

@jagoda   Dobiš za drobiž...

dvorjan

Pridem po tem, ko se zakljuci dirka F1. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jagoda

Citat od: dvorjan;155174Pridem po tem, ko se zakljuci dirka F1. =)

Kaj boš pa vidu tam. Levi desni ovinki vuš čez ravnino (pa včasih v robide)??? Nobenega cukanja, pokanja, nobenega spodletavanja, majanja, mehkobe,... Možakarji v teh bolidih sploh ne sedijo na klopci in baje so privezani?
Pa še tole razmisl, vsak let nardijo nove bolide ker so lansk let neki zaj.... pa morjo to popravt, ker so čist netolerantni. Spaček je že skoz isti in to v nulo.
No pa da te zdej vidm če boš še gledal tisto F1 (faliure one)....
Dober je za kogar je ...

dvorjan

@Jagoda:
Ja, bom se vedno gledal F1, ker to pac pocnem ze skoraj 20 let, pa kaj. Bo tudi po tem se dovolj casa za druzenje s spackarji, saj se "sezona spackarije" komaj dobro zacenja ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jogador

Citat od: Jagoda;155181Kaj boš pa vidu tam. Levi desni ovinki vuš čez ravnino (pa včasih v robide)??? Nobenega cukanja, pokanja, nobenega spodletavanja, majanja, mehkobe,... Možakarji v teh bolidih sploh ne sedijo na klopci in baje so privezani?
Pa še tole razmisl, vsak let nardijo nove bolide ker so lansk let neki zaj.... pa morjo to popravt, ker so čist netolerantni. Spaček je že skoz isti in to v nulo.
No pa da te zdej vidm če boš še gledal tisto F1 (faliure one)....

Kako si me zdaj nasmejal, sodelavka me gleda, ko da sem čuden (no ja, porota se še odloča glede tega, če sem čisto iskren:Hammer3:)
:emot15:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Zeko124

A ma kdo doma pravi šaltar od Amija za levo-desno pozicijo (tist s puščicami)?
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

ggrega

Citat od: Jogador;155148Je cenej, pa več mava od tega:BigThumbs:

Js rabim samo en vuferček za v kuferam, ostalo je na broju tako ali drugače...

emega brez ohišja imam doma,moram razdreti škatlo da ga lahko poslikam.

brez ohišja  zato ker škatla ni omembe vredna pa še totalno neakustična je.samo nekaj piha ven pa vse refeta
bom se zvečer potrudil pa poslikal ,potem boš pa že povedal kako naprej:BigThumbs: