Citro bolšjak 24.marec

Začel/a bizi, Februar 21, 2013, 06:56:29 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Razvajenci... Po vašem bi te moralo bit vse na čepe pa varovalke ... pa hitro montažno.

AMI je avto, spaček pa ropotuljica k vse miga pa pleše.

Tiste gumice na spačkovi šasiji en kurc držijo. Pol pa prpizdiš v ovinek pa vrže ven notranji blatnik , ga zahakla na roko pa zvije ko puter. Verjetno ne vete kak je stari spaček imel to narejeno... nosilec pa dve orng gume na njem da je zagrablo notranji blatnik ko v klešče. Pol pa seveda so začeli šparat pa so tele gumice začeli montirat...

Èe kdo ne ve kak zgleda od starga spaka nosilec lahko men pride pogledat...

zo

Vseeno se veliko rajši vozim s Spačkom kot z avtom.

karel

Na žalost mi ni uspelo priti na semenj bi pa vprašal,če ima kdo za prodat meglenke od ZX-a take kot so na sliki (rumene seveda).
Sem jih imel vendar po novemberski poplavi jih ni več.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

gigo

Sušo mi je pisal, če naredim torrent od vojkovega predavanja o menjalnikih.

Izvolte in si postrezite..

P.S.
Èe ne bo delovalo celo noč bo najbrž razlog ta da bom moj računalnik ugasnu. Zjutraj ga ponovno zalaufam pa pustim cel dan da se napase. V rar fajlu se nahaja torrent file.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

garac

Odlično, Bravo za Vojkota, snemalca Sušota, Wikico in Oskarja, pa še za Gigota.
O mladcih, pa ne bom izgubljal besed.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

gigo

Citat od: janez;156183Ne dela...

Kaj bo pa tebi ta posnetek?! Sej ti vse veš in znaš.

Aja, sem pozabil napisat velikost 561MB placa vas bo koštalo.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

dyane

PLS seed..:BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Citat od: gigo;156190Kaj bo pa tebi ta posnetek?! Sej ti vse veš in znaš.

...

To pa ne bo držalo. Nikoli nisem rekel, da vse vem pa vse znam. Zmeraj je kje kaj novega za naučit in jaz se rad učim.

dyane

Citat od: janez;156199To pa ne bo držalo. Nikoli nisem rekel, da vse vem pa vse znam. Zmeraj je kje kaj novega za naučit in jaz se rad učim.

Ne tega že nisi rekel...deluješ pa tako in marsikdaj ma človek občutek,ko bere tvoje poste in odgovore nanj, ne da vse veš, ampak da si požrl vso pamet s tega sveta...

:emot15:hahhhaaa,,zezam se, ampak ne pozabi,da je v vsaki šali malo resnice....

btw  še malo pa bo video dol
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Hja... Trudu sem se , da bi se naučil čimveč. Za nekatere stvari pa enostavno nimam živcev... recimo menjalniki. Pa tudi to bom enkrat ko bo cajt...

Je pa res, da je bilo in je še ljudem čisto vseeno kako je pločevina skup narejena na avtih. In jaz sem šel predaleč za Slovenski trg. Ker večino ne zanima izgled obnovljene karoserije (itak se pol ne vidi ko je avto gotov) potem čudno gledajo ko jim povem ceno mojega dela.

Isto, mašine, podvozja, šraufi in ostalo... dejansko je nepomembno.

Znanje, ki sem ga pridobil v 23 letih mojega spačkarjenja je večini lastnikom, voznikom, uporabnikom nepomembno - ker je preveč zakomplicirano. Skoraj vse sem povedal, napisal... Lahko sami delajo in se učijo na teh osnovah. Jaz sem se  moral sam naučit.

Zdajle končujem Charlestona, potem še eno karoserijo skup spravim pa je kar se tiče švasarije in šraufarije za stranke pri meni konec. Imam preveč dela z izdelavo karoserijskih delov in grem v to smer. V bistvu sem to imel namen že na začetku, ko sem prvi kufer naredil. Deli in ne popravila. Seveda za prave stranke, ki vedo kaj hočejo bo delavnica za obnovo še vedno odprta .

Moj namen še zdaleč ni bil , da bi ljudjem "tupu" v glavo, da sem požru vse znanje tega sveta. Namen je bil pokazat ljudem kaj in kako je pravilno in kaj sem se naučil večinoma na svojih napakah. Pa da lahko ljudje sami popravijo svoj avto ali pa da ne delajo nepotrebnih napak, ki potem bolijo in so drage za popravilo.

Pa še to... Pred leti je bil tale forum dobro zastavljen in sem zato začel na njem sodelovat in pisat o mojih izkušnjah in delu. Zdaj je forum postal zelo "mlačen" kar se tiče A serije.

No tisti link za film pa še vedno ne dela... Pa saj je vseeno... Imam par menjalnikov, ki so "fuč" in jih ni škoda za učenje... Pa nekaj dobrih knjig za popravilo menjalnikov. Orodje pa bom kupil poleti, ko bom šel na pot.

dyane

Ma Janez mislim, da tole ni letelo na tvoje razlage o klepariji, pa mehanki, pa izdelavi delov, bolj je vse skupaj mišljeno na občasne tvoje "izpade" pa on ni dobro, pa tisto...saj veš kaj mislim..

Kaj se pa tiče tiste zgodbe o izgledu avta in tehniki..tu pa se strinjam s tabo...meni tudi gre najbolj na živce fulll "zrihtan avto", potem pa roka odtegnjena,,pa premniki pune lufta..pa ne gre brez monroe amortizerjov, pa diski tanjši kot papir skozi katerega vidim pohorje..pa klepajoči motor itd...

To,da pa ti ne dela video pa je vzrok verjetno, ker se ti na torrentu ni video še dol potegno...jaz ga cukam dol že cel dan pa še vedno ni...ker tisti ki ga dol potegnejo, pol dajo ven iz seznama torrenta.

Recimo sedaj imama hitrost celih 0,0000mb/s:breaking_pc:
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

dvorjan

Citat od: dyane;156287To,da pa ti ne dela video pa je vzrok verjetno, ker se ti na torrentu ni video še dol potegno...jaz ga cukam dol že cel dan pa še vedno ni...ker tisti ki ga dol potegnejo, pol dajo ven iz seznama torrenta.

Jaz ga ze dva dni neprekinjeno delim in do sedaj sta ga k sebi prenesla skoraj dva uporabnika, tako da ne vem, kako pravite, da ne dela ... Trenutno je name povezan 1 uporabnik.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

dyane

Citat od: dvorjan;156313Jaz ga ze dva dni neprekinjeno delim in do sedaj sta ga k sebi prenesla skoraj dva uporabnika, tako da ne vem, kako pravite, da ne dela ... Trenutno je name povezan 1 uporabnik.

Ja hvala. Momentalno so 3 semena. Ampak meni se je torrent zaustavil nas 95% in ne gre več naprej...no čeprav je film že možno gledati in sem si ga na hitro ogledal.

Vojko super razlaga...naslednjič bi pa prosil nadaljevaljni tečaj...raztavljenega sestavit, pokazato na primeru napake itd:BigThumbs: hvala
[SIGPIC][/SIGPIC]