Sankanje Citroenar 2013

Začel/a garac, Februar 03, 2013, 08:21:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Niso sanke krive, ce jaz se ne obvladam "preze". =) Bom moral poleti veckrat na jahanje konj, baje je odlicen trening za snezni (pa se kak drug) rodeo.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

bo treba na Majo večkrat splezat :)

Èe mirchi ne šraufa sploh ni srečanje, pa naj bo avtobus, xm, xantia...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

C5 star okoli 10 let(več , ali manj)ni glih avto brez problemov...

garac

Kje pa ti C5 vidiš gule? Jebemtiš, saj prav, da kot sprejemnik opozarjaš na to, ampak C5 ponavadi izgleda takole:
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Super je bilo ... vreme, druzba, krofi in se kaj ....

Hvala vsem :)

Slike pa jutri ... od vsega tega sportanja sem utrujen :)

Jagoda

Citat od: garac;151835Kje pa ti C5 vidiš gule? Jebemtiš, saj prav, da kot sprejemnik opozarjaš na to, ampak C5 ponavadi izgleda takole:

C5 je tisto zadaj sive barve da ne bo pomote... :)
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: Gox;151837Super je bilo ... vreme, druzba, krofi in se kaj ....

Hvala vsem :)

Slike pa jutri ... od vsega tega sportanja sem utrujen :)

Mene tut vse neki boli, pa ne vem a od hoje ali bremzanja... lepo je bilo, slike sledijo.

Škoda da niso prišli vsi, ki so obljubili in s tem naredili @Garaču dodatne stroške. Neuporabljene rezervirane sanke je plačal on.... Kdor organizira take stvari po navadi popuši. "Kdor je dobr je oslu podobn". Lepo bi bilo da tisti ki ste upleteni nekako zgladite stvari..
Dober je za kogar je ...

Gox

Slike slike slike  ... .. .. . .  . . .  . .  .  :take_picture:

dvorjan

O, ja, lepo smo se imeli.

Jaz sem presenetljivo manj polomljen, kot sem mislil da bom. No, pravo zgodbo bo povedal vecernji badminton. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Lenko

Vidim da ste uživali. Men žal ni uspelo.

janez

Meni tudi žal ni zneslo časovno in delovne obveznosti čez celi vikend... Bom pa naslednje leto.

A bo letos kakšen forumski piknik ? Spomladi, poleti... sem bolj pri stvari za okoli vozit ... Pa da se vidimo v živo spet.

Xandrej

Ma daj midva z Gorazdom sva tudi mislila prit pa je potem vse šlo narobe... Tak, da jebemtiš zdaj je kaj je...

Fajn ste se meli!

Bravo za organizejšn kolko vidim po slikah. Fajn družba, fajn papica pa pijačka!!!

lugr78

Fajn je blo.Še prah iz orodja sem obrisal :)Èe nebi Gaši rokavic pozabil pri prvem vzponu, da se je moral praktično z vrha proge vrniti po njih, bi nas pri vzponu prehitel za kar nekaj minut :)
R4;R4;Plymouth Sundance 2.3;C BX 1.5;Alfa 33;C BX 1.6;F punto 1.2;F punto 1.2 16v;O Omega 2.0;C BX 1.6,Toyota Camry 3.0;C ZX 1.8;Kia Clarus 1.8;C 2CV;P 307 break 1.6;P Partner 1.8;C XM 3.0;C Xantia break 2.0;C C5 I break; C Xantia 1.8 16v;P 607 2.0 ; C6 2.7 ;O Insignia; C 5 III T; DS5 2.0, P508 RXH

mirchi

cist fajn je blo. ni cudno,da so Garacu sanke tolk letele, ko je pa vepra zraven vozil...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

hadei

Ohoho...pa ste se imeli super...kot vedno.
[SIGPIC][/SIGPIC]