AMI 6 nakup

Začel/a ianm, November 21, 2012, 11:14:25 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lovro

Za zgoraj omenjenega Alana iz CFS (živi v Zagrebu) ti lahko pošljem njegov e-mail na zasebno sporočilo (ZS), če hočeš.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

2sv

Citat od: antasi;145907se strinjam z janezom
da je včasih na prvi pogled ugoden nakup potem slab nakup..

moje mnenje-če hočeš največ za svoj denar
naj ti janez priporoči kakšnega ko se bo pojavil in ga potem
pri njemu do konca zrihtaj-če bo janez hotel seveda:gimme_money:

tud tist nemški za 999e se že en čas prodaja
če bi bil tak ugoden bi ga že nemci kupli.jih je 60 milijonov:Hammer3:

nas pa pride najcenejša varijanta
da sam greš po njega pa da najameš prikolico
plus bencin
plus cestnine sendviči pijača:emot112:
300 eur
ne pozabi da moraš za prikolico med EKB izpit

lahk ti ga pa kdo pripelje sam bo pa hotel met  cca 500e
pol pa spljoh ni ta ami več tak ugoden

kaj pa ta tip jih krade ali kaj da jih ma tulk:Hammer3:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6690991&show=1
ja zgleda res mal čuden jih ma kolikor hočeš pa skozi pravi da ima prostorsko stisko pa jih še kr na kup vlači

Lovro

Ma Meho ima vedno prostorsko stisko... A i kvalitet (korozije) je na visokom nivou...
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Zeko124

Tile trije Amiji... Tisti najtemnejši si že iz slike upam trdit da je samo za v krš. druga dva malenkost boljša, mogoče bi se dalo s treh nardit enega dobrega.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dyfan

Zelo dvomim, da je kateri "boljši".
Iz lastne izkušnje lahko rečem, da iz večih starih avtov ne moreš sestaviti enega dobrega,
saj imajo običajno vsi iste organe prerjavene ali crknjene.
Poznam pa enega kirurga, ki uspešno spravlja take bolnike na noge :emot54:
Lep pozdrav!

janez

Jaz bi vzel vse tri v "ordinacijo" ... ma se mi ne da s prekupčevalci ubadat. Eden izmed teh treh amijev se je septembra v SVS glasilu prodajal za 300 eur plus en kup rezervnih delov zraven. Žal sem glasilo dobil šele ob obisku kluba zadnjič pri meni ... Ne verjamem da je Meho dal tolk za njega...

Žalostno... danes, ko lahko vse dele kupiš pa ni ljudi, ki bi tole obnavljali. Malo prej sem ravno naletel na ene slike in članek od enih gasilcev...

Ker je po njihovem mnenju IMV kombi bil preveč dotrajan so poklicali tist kamion od DINOSA , ki je potem zagrabil ubogega kombija, ga zmučkal , stisnil in naložil na kripo... Revež je še tak zmučkan deloval kot zelo dober avto... s vsemi radkapami...

Jebiga...

Zeko124

Citat od: janez;145929Žalostno... danes, ko lahko vse dele kupiš pa ni ljudi, ki bi tole obnavljali.

Se dobijo, le čakalne vrste so kar hude :).
Škoda za tistega Amija.

@Dyfan, se strinjam, mislil sem pač na to, da vzameš najboljšega, ga porihtaš, ostane ti pa še en kup delov... :)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dyfan

Citat od: Zeko124;145939@Dyfan, se strinjam, mislil sem pač na to, da vzameš najboljšega, ga porihtaš, ostane ti pa še en kup delov... :)
Ja, tako bi pa šlo.
Lep pozdrav!

vinotoc

Citat od: janez;145880CFS pomeni Citroen Forum Srbije . In Alan iz Zagreba je predstavil tam svojega Ami6 in obnovo .

Prevoz... Jaz sem Hymerja (avtodom) šlepal iz Nemčije pa me je koštalo za dvetonepapol krša prpeljat 300 eur. Sem prišel poceni skozi. Kolega je šel sam po Spačka v Francijo s svojim kamijončkom pa ga je koštalo 500 eur.

Kak se pač ker znajde...

Moji stroški za pot dolgo 4071 km: Nekaj malega cestnin, tunelov, nafta in najem prikolice je stalo: 682 €. Prevoznik, z zbirnikom, bi mi računal cca 300€.
Razlika očitna, a sem hotel seči v roke prodajalcu in Laurentu, ki mi je avto našel. Imam pa pustolovščino za sabo.
PS
pozabil omeniti, da sem v teh km prišlepal mojo prikolico iz Zreč :emot112:
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

ianm

Citat od: Lovro;145912Za zgoraj omenjenega Alana iz CFS (živi v Zagrebu) ti lahko pošljem njegov e-mail na zasebno sporočilo (ZS), če hočeš.

Ja, prosim pošlji mi naslov, hvala

ianm

Citat od: janez;145929Jaz bi vzel vse tri v "ordinacijo" ... ma se mi ne da s prekupčevalci ubadat. Eden izmed teh treh amijev se je septembra v SVS glasilu prodajal za 300 eur plus en kup rezervnih delov zraven. Žal sem glasilo dobil šele ob obisku kluba zadnjič pri meni ... Ne verjamem da je Meho dal tolk za njega...

Žalostno... danes, ko lahko vse dele kupiš pa ni ljudi, ki bi tole obnavljali. Malo prej sem ravno naletel na ene slike in članek od enih gasilcev...

Ker je po njihovem mnenju IMV kombi bil preveč dotrajan so poklicali tist kamion od DINOSA , ki je potem zagrabil ubogega kombija, ga zmučkal , stisnil in naložil na kripo... Revež je še tak zmučkan deloval kot zelo dober avto... s vsemi radkapami...

Jebiga...

Kaj pa je glasilo SVS? Hvala :take_picture:

janez

Glasilo zveze SVS ... starodobniška zveza...

http://www.zveza-svs.si/

Obstaja pa tudi SVAMZ zveza

http://www.svamz.com/

ianm

Citat od: janez;145992Glasilo zveze SVS ... starodobniška zveza...

http://www.zveza-svs.si/

Obstaja pa tudi SVAMZ zveza

http://www.svamz.com/

That's what I call SPEED :BigThumbs:

janez

Eh, slučajno urejam birokratske posle pa sem zraven interneta v pisarni :)

ianm

Citat od: Deda;145865Ima ti Alan  kod nas u ZG,jednog lani sreðenog,berlinu,on sve prodaje,pa možemo vidjeti.Inaæe ti je predstavljen na CFS.

Hvala!

Pozno ampak vseeno še enkrat. Že v kontaktu z Alenom, avto me mika, vendar mi še kar ali še zmeraj manjka garaža, v 2 mesecih mi je 2 razsulo računalnik, pa še bolniška tako, da se opravičujem za pozen odgovor, lp Janez