Potopisno predavanje

Začel/a krtija, Oktober 10, 2012, 10:28:25 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bizi

Fino je bilo,fino.Danes dobil klic da bodo snemal telenovelo reklam z Visiko tako da ...

krtija

Hvala Alfiju za predavanje in vsem ostalim za obisk pa še posebaj Vojkotu za Zeitgeist. Bilo je krasno bomo še kdaj kaj pripravili. Vsekakor pa vabljeni tudi na kakšen koncert v ARTeriji.
Se vidmo...Nekaj slik bo tudi na internet strani MKD ARTerija.

zo

Gaši, glede na vse tvoje težave s tisto malo škatlico, je zadnji čas, da najdeš malo knjižico z imenom manual instrutctions, drugače si bom moral zamenjat
očala. Sicer pa vse pohvale za ta dogodek. Seveda bi bilo treba to še kdaj ponoviti, ajd.

P.s. Kaj ti bo širina če ni ostrine

garac

ej, stari :) a pa tisto je cela bukva, ne vem zakaj ne morejo naredit za takšne priložnosti in "trotl" kot so bili včasih.
Jagoda je najbrž še vodoravno, ali pa je že tamale jagode kam na izlet peljal, da se jim odpkupi za včeraj

A že kaj € na kupček dajete za drugo leto?

A gre kdo v Rovte danes?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sušo

Jst sm zdele šele dam pršu k je Visa crknla in pol unga tipota z avtovleko ni blo k nimam dost velkih balkonov in sm spal v avtu tko k je Alfio povedu in zdej si grejem večerjo k je pravzaprav ostanek kosila...

Maaaaaa  se hecam.
Visa najdla damuh v zgodnjih jutranjih urah in vse po reglcih.
Predavanje odlično in ja Alfijo ne samo da imaš dobre ideje za potovanja tud vtise znaš podelit odlično z nami ostalimi. Fino je blo ja.
Krtija hud klub mate k poper. Še pridemo.

Zeko124

Žal mi je, da nisem prišel, a so ble druge obveznosti vmes :).

V Rovte pa tud ni znesl, ker je cagr na R... :(
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Jagoda

Dobro jutro... haha. Hvala za predavanje, Alfiju, Boštiju, Arteriji. S pomočjo takih stvari (predavanj) si človek širi obzorja. Škoda, da si za te stvari ne vzame časa več ljudi. Hvala vsem, ki ste mi pomagal srfat. Garaču in Bizi/Sušo navezi za oneway ticket. Upam, da kdaj vrnem.

PS: Mi smo tut snemal reklamo z Viso.

PS 2: Rock in Rovte super... srečal kar nekaj obrazov iz srečanj.
Dober je za kogar je ...