xsara

Začel/a Dragan3, Oktober 06, 2012, 06:27:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

xsara1

moja ksara je tud stara 12 let;pa ima 180 tisoč,pa ni drugač kakih problemov,razen potrošni,pa še to je bolj malo

Romzi

No, moja oz. tista ki je ostala pri hiši se bliža 14 letom, ima 252.000 in dela ko urca. Ta avto bo pri hiši do konca.

Dragan3

nwm.... tak ko sm ču od usakega..... so te 1.6i se najmajn problematične od useh... edino zadn most....   moja se je danes obrnala na 217 000... sam nasledn let gre od bajte... razmislam o C4ki trivratnem...

Dragan3

ammm mam eno vprašanje.... se je zgodilo komu da bi potisni lezaj na sklopki cvilu???

Romzi

Meni ja. Smo potem menjali komplet sklopko.
Pa mi je žal da sem, bi bilo bolje da bi menjal samo ležaj, ker ta skloppka je ki je noter je bolj tako-tako (Sachs).

zlikovski

Tudi imel tak primer, ne odlašaj predolgo.
Bi skoraj enkrat tako ostal na cesti, sem imel srečo, da sem še prilezo do doma.

Dragan3

super.... niti 20.000km nisem naredil s to sklopko .... drugače potisni ležaj se je ču že od prvega dneva ko sem zamenjal sklopko... 2 dni nazaj pa žečel spuščat cvileč zvok.... podoben ko če kak jermen preveč našpanaš....

Romzi

A neha cvilit če nekoliko odmakneš hebel od sklopke? Moral bi. Sicer je kaj drugega.

Dragan3

če se stopalke za sklopko le dotaknem z nogo neha cvilit...

mito2239@gmail.

a se lahko še jaz malo vmešam??? Ali kdo ve kaj in kako se razdre armatura pri Xari,da zamenjaš žarnice na armaturni plošči in seveda brez,da bi kaj polomil???

Dragan3

če imaš v mislih števec boš mogu odšraufat volan dol...potem sta 2 šraufa navzgor na plastiki.... not so pa 4je če se ne motim...pol pa sam ven potegneš...

Romzi

Nič volan dol. Nekje na forumu je že bilo objavljeno kako se razdere števec oz. kako se pride do njega. Meni je prav prišlo.
Edit: našel na svojem računalniku, sicer je bolj kot ne samo slikovo navodilo in za MK2, ampak v glavnem štima. Pa števca ne razstavljat, ker ni treba.

frodo1

No ja kar zaj....o delo, pa še nazaj je tudi treba sestavit,...:take_picture:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

Romzi

prvič je mal tko tko, potem se pa navadiš (sploh če sta 2 Xsari pri bajti hehe)

Dragan3

torej... razglašam žalostno novico da bo xsara šla od hiše... tako da gre konec naslednjega tedna v prodajo... če bo kdo od tukaj zainteresiran naj piše... ali pa če bi kdo imel te alu felgne so pa 4*108  14col  et 17