Mariborska invazija!

Začel/a Xandrej, September 27, 2012, 11:37:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

superca13

Smo bili mi. Madona nas je bilo kot Rusov :)
Super je bilo, navozili smo se, jaz sem imel orožni list za TA dol in nazaj :) Avto gre prekrasno :)
Spoznali smo @coyote, ki nam je pokazal del primorske še z drugega vidika, neprecenljivo :)
Mislim, da bomo še ponovili.
LP
S

zlikovski

Uh kaj bi dal, da bi nekoč v garaži stal TA.

Gox

Po vsem tem pisanju, še vedno ne vem kaj je bil razlog za to "Mariborsko invazijo"?

Kaj je bil razlog da je Robi zvleku vse avte ven, pa potalal ljudem da jih peljejo na obalo?

mirchi

Mogoce poskus pospesevanja prodaje in reklama...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

superca13

Dolga zgodba, bo že lastnik kaj več povedal. Šlo je za že dolgo planiran dogodek, vožnja z večjo skupino tujcev od gorenjske do obale, kjer so tujci tudi sami lahko operirali s starodobniki ;)

LP
S

Lovro

Kolikor vem, se da pri njemu avte tudi najeti. Po mojem jih je dal v najem.

Sem pa tudi jaz videl belega CX-a in rdečo žabo (stari tip) ko so se peljali mimo Vrhnike.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Xandrej

Tako kot je napisal superca. Avti so se peljali v četrtek na Brnik ker so v petek prišli turisti (nizozemci) ki so se z njimi peljali na izlet proti primorski. Nato pa smo šli v soboto po njih... Mamo še slike iz Socerba itd itd... Bom dal gor ko dobim. Aja imel sem sinjemodro žabo za nazaj. Kak sem se pelal ko ðajið...

Bilo pa je nepozabno. Ja edini avto ki je obstal je bila oranžna dijana na izvozu za žalec...

andraž

A je ta sinjemodra nova Robijeva? Kateri model pa je?

Xandrej

Vsi avti so Robijevi.

Sinjemodra je menda palaska ampak me ne drži za besedo motor pa je 20 in zelo zelo lepo gre tudi polavtomatik šalta vrhunsko!

andraž

Je skrajni čas, da si kupiš DS-ko.

Xandrej

Ja ko bo din din... Od Citroena samo DS ali pa TA... Eden od tega... SM-a sem odmislil... Vreča brez dna!

Gorazd

Tudi jaz sem bil v tej invaziji in moram rečt da je bila to izkušnja za vse življenje. Tega ne pozabiš, super ljudje, odlični avti, sam pa sem se navozil z žabo tako da sem se še bolj zaljubil v njo. Upam da bo nekoč v garaži.