Vetrobransko steklo

Začel/a smarty, Julij 30, 2012, 09:37:45 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

smarty

Zdravo,
V petek se mi je ob vožnji po AC pripetilo to, da mije počila prva šipa. Ob vožnji je zelo počilo, najbrž je kaj priletelo, vendar nisem opazil. Nato drugi dan sede v avto in opazim da je počeno.
Ker seveda ravno letos nimam zavarovanih stekel, bo potrebno menjava na lastne stroške.
Na sliki zgleda sicer veliko, je pa to cca. 10 cm.

Ima kdo kakšen uporaben podatek ali je smiselno počakati malo ali je pametno čim prej zamenjati? kakšen strošek naj bi to predstavljal? Kakšen poceni, ki to uredi? Razen seveda CarGlassa.

Hvala za pomoč....lp

deuche

Moja nekaj let stara izkušnja je, da je smrkec zaradi neispravnosti vozila hotel le to izločit iz prometa, ko je približno isto zadevo videl med kontrolo vozniške in prometne. Spustil me je, ker je bilo 1km od doma in druga šipa v avtu in je bilo očitno, da bo menjana.

frodo1

Stekla in luči so predrage, da jih ne bi zavaroval,..
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

smarty

Ja saj jaz sem bil v dobri veri da jih imam zavarovane, ampak pač zgleda bil nesporazum z agentom.....tako da bo potrebno sedaj v akcijo za šipo....

lp

frodo1

Upam da najdeš kakšno na avtoodpadu, od kakšnega karamboliranega, le tesnilo-gumo kupiš novo.

zo

Vprašaj tega modela,tip obvlada,ajd.   041 756969 Robert iz Lj

smarty

tomaz555

Novo tesnilo, če boš rabil se meni valja (če je isto od C5 I). lp

zo

krtija

frodo1

Citat od: robust;137698Kaj ti je to ZS,ajd.

zasebno sporočilo :argue1:

pecko01

Bine (avtoodpad v Žireh) ima en zaleten C5 MKII. Mislim, da ima sprednjo šipo celo. Ne vem zagotovo. Sem ravno v petek snel vzvratno ogledalo iz njega.

Meni je pred dvemi leti pomagal tale fant, ko so mi razbili zadnje stransko steklo nad pritljažnikom, ki je prilepljeno: 040/384-627, Luka. Sicer dela (ali je delal) na http://www.rogelj-romat.si/. Dela tudi na svoje. Je šel kljub, snežnem metežu in popoldanski temi, z mano v Žiri na odpad (oziroma me je on peljal), kjer je s posebno žico in drugimi orodji izrezal šipo in jo prilepil na moj avto.

smarty

hvala vsem za pomoč, vem za drugič. namreč steklo imam že (novo), in čaka da se čez vikend zamenja.

lp

skos

Zdravo,

nimam zavarovana stekla in mi je priletel kamenček na vetrobransko steklo naj javni uničeni cesti. Zanima me ali se lahko na koga obrnem v naši državi, da povprašam za povračilo stroškov popravila zaradi uničenega cestišča?! Prosim za kakšne vaše izkušnje v tem primeru!

hvala za odgovore

Zeko124

HAHAHAHAHAHAHAHAHA. Mal optimista pa si, ne?

P.S. lahko jim, ko si že v naletu izstaviš še predračun za uničeno podvozje, ki bo hin žnj kilometrov prej kot bi bilo sicer, če ti uspe, ti bomo sledili :Hammer3:!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si