CX Pallas de-gule

Začel/a gule, Julij 08, 2012, 02:09:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

Saj to mi je vse jasno...za gume namazat je dovolj malo glicerina ali kokakole, drugače a stane sprej 3 eur...felne si pa tudi sam lahko zbrusiš in pihneš magari s srebrnim sprejem bo boljše kot je trenutno...pa brez zamere...to so poceni malenkosti mi dajo piko na i...ravno tak kot ta plastika ki jo je malo obnovil s sonaxom.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Čojko

... in če to narediš usput, ko imaš ves avto razdrt je to naredit veliko lažje in kvalitetneje naredit, kot kasneje. Z pravim načrtovanjem in organizacijo del se da tudi zelo veliko prihranit ali pa zaradi tega prihranka kaj drugega kvalitetneje naredit. Zdaj je recimo zadnji čas za armaturko razdirat,....

andraž

Ne ga sekirat, bo naredil po svoje, kot vsak od nas pri svojem avtu.

zlikovski

Ja to normalno (vozna) višina.
Ko je avto normalno dvignjen, ti polosovine stojijo vodoravno?
Malo poglej, mi deluje nekam visok.

Tiki

@rouge: Pomojem je pa ipak bolje pa pusti felge magar do pomladi rjave kot so, pa jih potem da speskati in kvalitetno pobravati če ima namen ane? No samo moje mnenje...
Da je CX špica menda nerabim posebej povdarjat ane? :emot112:
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

gule

Citat od: Tiki;170214@rouge: Pomojem je pa ipak bolje pa pusti felge magar do pomladi rjave kot so, pa jih potem da speskati in kvalitetno pobravati če ima namen ane? No samo moje mnenje...
Da je CX špica menda nerabim posebej povdarjat ane? :emot112:

Hvala Tiki jarane stari...:BigThumbs:

gule

Citat od: zlikovski;170213Ja to normalno (vozna) višina.
Ko je avto normalno dvignjen, ti polosovine stojijo vodoravno?
Malo poglej, mi deluje nekam visok.

Je možno, ampak itak moram kugle zamenjati, pol se bom z višino ukvarjal...

Pa boljše je da je malo višji...:BigThumbs:

gule

Citat od: Mike666;170194Vse ob svojem času. A ne Gule. Pozabljate da to ni evropa. Tam je malo drugače z gospodarstvom.
Že to ta se je Gule spravil rihtat tako ladjo mu lahko samo roko dam in kapo dol. Gule lepočasi rihtaj,maš čas.

Vse ob svojem času seveda, hvala Mike na besedah spodbude! :BigThumbs:

Prva večja investicija, pa bo verjetno plin...saj je 9-10 litrov preveč za avto, ki se bo večkrat vozil...:funny34d:

gule

Citat od: MSrougeZX;170195Saj to mi je vse jasno...za gume namazat je dovolj malo glicerina ali kokakole, drugače a stane sprej 3 eur...felne si pa tudi sam lahko zbrusiš in pihneš magari s srebrnim sprejem bo boljše kot je trenutno...pa brez zamere...to so poceni malenkosti mi dajo piko na i...ravno tak kot ta plastika ki jo je malo obnovil s sonaxom.

Mi ne pada na pamet z nekim špreji špricat, pa gume zamazat...zdaj, ko sem že toliko investiral v karoserijo...:gimme_money:

Felne v prihodnosti grejo na peskanje in plastifikacijo...:BigThumbs:

gule

Ob takšnih čikabernicah, pa človeka prime, da začne kaditi...polna hiša Cx-ov delov he-he...:Hammer3:

Včeraj oprana in sta se ob kaminu sušila...

gule

Citat od: garac;169897odlično, daj ga zapeli kam na travnik, pa če se da naradi z aparatom sliko, ne s telefonom

A bo jesenskega materijala zadosti? Sem včeraj po nalogi za forum naredil tuce slik...:emot112:

garac

še prosim pošlji v original velikosti, saj veš kam
Hvala
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Citat od: garac;170224še prosim pošlji v original velikosti, saj veš kam
Hvala

A pogledaš prosim, pa poveš katere? Da ne pošiljam čisto vse...:BigThumbs:

Gox

Može post 556 slike 3,4,5,6, post 558 slike 6,8 in post 560 može vse :BigThumbs: in 562 slike 3,4,5 :)

dbostjan

Èestitke, samo tako naprej! Je užitek oprati, sploh pa voziti tako lepo urejen avto, kajne?
Lepe slike, sploh tiste, ko je CX slikan skupaj z amijem. Naredi še kakšno jesensko, kjer bo poleg njiju še GS. :emot112: