CX Pallas de-gule

Začel/a gule, Julij 08, 2012, 02:09:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

gule

Obnavlja se inštalacija med avtom in vrati...

Čojko

Bravo, tako se dela! To bo pa čisto nov avto!

Citroenovc

Saj v pregibu vrat ne bo edina zaščita kablov samo tisti "snake skin"?

Ker to je samo lepotna zaščita, funkcionalna pa čisto nič-
OK

LP
Primož

dvorjan

@citroenovc: Verjetno pride se original gumiran del cez?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Citroenovc

OK

LP
Primož

gule

Rumene žarnice inštalirane...

StefZ

He he. Nazaj v preteklost...

Bi pa rad slišal dialog med tabo in policisti, ki te (lahko/bodo) ustavil :Hammer3:

Citroenovc

Zakaj?
Saj če je bil avto narejen pred določenim datumom jih lahko ima. In tale CX je zagotovo dovolj oldija, da je upravičen do njih.

Eh ja - rumene luči so (žal bile) zakon. Ne pa tole hladno belo LED sranje, ki ga zdaj tlačijo za dnevne. In podobne blesarije.
OK

LP
Primož

Lenko

Tud jaz mam rumene na spačku. Mi9 dobro deluje in malo druugače. Ampak roko na srce navadne bele svetijo precej bolje kot rumene. Vsaj po mojih izkušnjah.

gule

Citat od: Lenko;168761Tud jaz mam rumene na spačku. Mi9 dobro deluje in malo druugače. Ampak roko na srce navadne bele svetijo precej bolje kot rumene. Vsaj po mojih izkušnjah.

Imaš prav Lenko, ampak malo šminke ne škodi...:BigThumbs:

Jaz tudi imam na amiju R2 rumene in so obične bele malo boljše svetile, ko sem pa prej imel H4 pa sem skozi ovinke videl. :Hammer3:

No te sem šele namontiral(so balonarke), če ne bom videl ponoči, pa balone dol poberem, pa je mir.:BigThumbs: Torej, poročam, ko bom vozil...:emot112:

gule

Citat od: StefZ;168759He he. Nazaj v preteklost...

Bi pa rad slišal dialog med tabo in policisti, ki te (lahko/bodo) ustavil :Hammer3:

Avto je registriran v BiH. Zakon pa pravi naslednje:

1) vozilu na motorni pogon - osim na biciklu s motorom, lakom motociklu
i na motociklu bez bočne prikolice - najmanje dva bijela ili žuta svjetla na pre-
dnjoj strani i paran broj crvenih svjetala na zadnjoj/stražnjoj strani...in tako naprej

Torej lahko kupiš čisto nov avto vgradiš rumene luči in si ok pred zakonom!

Pa kadi se lahko še vedno v kafičih...

Pa alkohol se lahko kupi vedno na bencinski, ne glede na čas...

In tako naprej...:BigThumbs:

Lep pozdrav iz Neeurope! :BigThumbs:

Čojko

Tudi pri nas je bilo vsaj še do nedavnega dovoljeno za vozila , ki so imela prvo registracijo pred nekiim datumom leta 1982 uporabljati rumene žarnice,... Sem imel v Amiju celo sprintan tisti člen,...

Mike666

Hehe Gule. Zakon napisano. :BigThumbs:
I love Bosnia  :emot112:  Što se ovog tiče ;)

gule

Citat od: Èojko;168768Tudi pri nas je bilo vsaj še do nedavnega dovoljeno za vozila , ki so imela prvo registracijo pred nekiim datumom leta 1982 uporabljati rumene žarnice,... Sem imel v Amiju celo sprintan tisti člen,...

Ja pri nas pa lahko čisto vsak avto, ki je v prometu, ne glede na leto izdelave ima spredaj par rumenih(žutih, op.aut.)luči...:BigThumbs: