CX Pallas de-gule

Začel/a gule, Julij 08, 2012, 02:09:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

Jaz bi tudi tak naredo.
Jaz glih zdaj v mojem manjavam motor ;)

Xandrej

Jaz tudi pa se raje drugo leto vozim. Motor pa vse vun pa srečno novo leto fajn pobarvaš zaščitiš, motor zrihtaš pa na cesto pa je kot se reče! Zdaj je itak že na tričetrt razkopan!

Premisli!

gule

Ne gre, ker nisem milionar...kdo bo to pol sestavu? Pa pol inštrumentov ne bo več delalo, pa vžgati ne bo mogel, pa nosilce motorja bo treba zamenjati, pa še kaj...žal ne gre in to je to...

gule

No kot že naslov kaže je danes avto zapeljal v komoro...vrata so že bila in so pobarvana...barva je takšna kot je...originalna in podobna otroškemu kakecu, ko je na mlečni prehrani...torej driskač je na pomolu...:Hammer3:

gule

Danes zaščiten...jutri barvanje...agonija se bliža kulminaciji...:gimme_money:

janez

Sem mislil jaz to napisat pa sem raje počakal... Ker te poznam in vem kak je situacija.

Te podpiram stoposto. Pusti kak je , ker je rje je tak dosegljivo in so jo majstri zrihtali. Zadaj za armaturko ni nič takega kar bi bilo vredno cajta in denarja da se rastavi pa nazaj sestavi. Motor pa si dost tehnični tip, da veš al laufa al ne laufa.

oftopic, pa da ne bo ker užaljen... Pred leti so tipu rekli CKSovci ... "Ma kaj tišiš gas ko vžigaš. To se ne dela, Spako vžigaš brez gasa!!!!!"

No , pol pa spaka ni vžigala, pa grem pa celo prešraufam, vse OK, avto vžiga normalno... pod mojo nogo. Gremo na srečanje pa gre človk tankat. Ga čakam, čakam... pa gledam, avto mu ne vžge. Grem do njega , dol počepnem pri odprtih vratih pa rečem... Vžgi.

Pa vergla in vergla... "Ja, daj pedal poghodi madona!"... Pohodi in avto vžge.

mu rečem, kaj te ne vžigaš z gasom? Pa reče...

... so mi rekli , da ne smem.

Èlovk pa prvi lastnik Spačka 1976... in to mu je edini avto vsa leta. In vsa leta je vžigal z gasom... po navodilih za uporabo...

No tolk, kar se tiče pametnih "nasvetov".

Vsak najbolje pozna svoj avto. In Gule... ti najbolje veš kakšen je tvoj CX in kolk imaš kredita za odplačat obnovo.

lp

gule

Keža zdaj si me pa za srce ščipnu in, ko se vidiva te kušnem...pivox20 kos pa itak spijeva...:emot112:

In še nekaj slik iz prizorišča jutrišnjega zločina...:take_picture:

janez

Ma itak... hehehe... Èe mi "odsvira" se pojavim pr tebi s kilo čevapčičev... Pol pa lahko spijeva tistih 20+ pirov, ki si jih že tolk dolgo obljubljava...

Psttt... da ne slišijo... Mečko sn spravu na 7,2 litra dizla... Jeftino, da te zaboli hehehehhe

No ja, pelem se ko s staro spako 425... Sam, kar me noben ne prehiteva, ker sem preširok... Vsi lepo v gosjem redu za mano, jaz pa dizla šparam, muzika svira, sve se dimi, pir pa v hladilniku za sedežom...

gule

Ko prideš k meni pa cvička za eur/liter natočiva...v MB...da kdo ne sliši...

gule

Zdaj pa vidiš zašto je mečka na cijeni...he-he!!!

P.S. Kaj sem se režal, ko sem tisto o vžigu spačka prebral...me je žena čudno gledala...sosedi itak vejo, da nisem normalen, ko Val 202 poslušam prek interneta, na zunanjih zvočnikih...hej Munira...:Hammer3:

janez

Ma , to pa jaz ne vem kje se dobi... povej, da ker ne sliši ???

No, bolj sem na špricerju ... jebemti sšpet sem pozabu ker vin je taprav.... heheheh. Te presenetim.

janez

Ma... mečka... Zdaj vem. Moji pokojni (brat in fotr) pa še živi strici vejo zakaj celo živleje vozjo 123stke...

gule

Ja, vsi čaðaviæarji(beri dizlarji), kar sem ih jaz imel, so prav lepo in veselo delovali na cvička...

gule

Citat od: janez;163856Ma... mečka... Zdaj vem. Moji pokojni (brat in fotr) pa še živi strici vejo zakaj celo živleje vozjo 123stke...

Ja švabi so se naguzili, ko so ta model naredili...pa golf mk2 isto...:BigThumbs:

janez

Ops, to ne smem.. ipak sn v juropi. Ma , lahko pa vlijem pomfri ulej pa prletim ... heheheh