CX Pallas de-gule

Začel/a gule, Julij 08, 2012, 02:09:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Po celodnevnem grilanju večernje tihožitje...

gule

Pa sem ujel Cx-a v vožnji...

gule

Prijatelj je odpravil v staro železje in aluminij nekega Cx...

Imel te dele doma in zdaj hotel vse vreči stran...seveda je prišel dobri Cigan Gule, ter z Mercedezom vse prevzel...

Ja na starih Citroenih edino stekla ne rjavijo...:BigThumbs:

Volan od Cx-a, pa je odličen kot stojalo za pivo, ko piješ ne vozi...:funny34d:

gule

Prijatelja in sorodnika peljal na letališče v Zadar. Pa je Cx malo pretegnil hidravliko...

700 km v enem dnevu, štartali ob pol sedmih zjutraj, vrnila se ob polnoči. Ona dva sta prišla prej v Irsko, kot midva nazaj v BiH domov...:Hammer3:

Zadnja pa bi bila za koledar...škoda, da ga več ni na forumu...

Lovro

Lepo ti služi :BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

No, če ti povem, da sem se z njim pogovarjal v vožnji in ga zaprosil, da ne dela probleme, saj lepo skrbim za njega, to verjetno pomeni, da sem čisto zgorel...

Ampak vseeno sem ga danes okopal, ker je bil primeren...:emot112:

gule

Ko smo že na civilnem letališču, se ustavimo še pri vojnem...

Poizkusil priti z Cx-om notri, da naredim kakšno fotko ob letalih, ne pustijo. Pa smo nekako z forami iz vojske in z pomočjo službujučeg časnika, le prišli notri, ampak brez avta...

Baje, da bi se to tudi dalo, ampak se je potrebno najaviti. Na zadnji se vidi kako sem zaskrbljen zaradi te prepovedi...:argue1:

gule

Ja malo za forum, malo za izlet v naravo danes z Cx-om...pa je hidravlika pela...

Čojko

:emot68:Gule, a fotkaš za koledar?

gule

Ja koledar je bil pa res super. Še vedno sem kupil nekaj primerkov...upanje umira zadnje...

Èojkec pričakujem kakšno sliko tudi od tebe...

Lahko bi se pa ti in Lovro oglasila kakšen vikend, pa da vaju peljem na æevape...

gule

Danes smo pa malo po hribih pretegnili hidravliko na Pallasu...ker je tam večina pokopališč...

Ko sem imel priložnost, sem pa še kakšno pritisnil...:take_picture:

Torej, ko sem na samem, da ne rečejo eno tistega čudaka...:argue1:

gule

Je že malo pod ničlo. Cx lepo greje, plinčeko funkcionira...:BigThumbs:

Baje naslednji teden pridejo po njega iz Njemačku...:Hammer3::Hammer3:

gule

Danes pranje in sesanje padlo...pa lepo shranjen na suho...

Čojko

gule

Sem Èojko, oziroma takole je. Pred kakšen mesec sem imel nekega Švaba na obisku, ki je hotel kupiti Amija, ko je videl Pallasa je hotel še njega. No je v začetku ponujal neke preniske cifre, zdaj pa sva se našla...

Pride baje naslednji teden in plača oba. Pelje prvo Cx-a in pol še Amija...