CX Pallas de-gule

Začel/a gule, Julij 08, 2012, 02:09:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Pa na morje tudi lahko prideš,.... te lahko še v Trst peljem, da bo blagajničarka dala za plin. Hehe

gule

A to misliš na soprogo, ko praviš blagajničarka? :AngelPray:Trst, pa nakupi, pa take...:gimme_money:

Ma pridem jaz v Koper...enkrat...brez skrbi da pridem.:BigThumbs:

Čojko

Boš moral še kromirana ogledala nabavit.
Do takrat pa daj nazaj črne kljuke.

gule

Uh kromirana ogledala...prava stvar. Mislim pa da kombinacija kovina kljuke plastika retrovizorji tudi ni napačna, poglej po netu koliko ih je takšnih...celo dvojk...

Čojko

Je napačna. Kar malo poglej slike CX-ov v tej ali oni kombinaciji. Mene v glavnem ful bode v oči. Dvojka pa je plastična, tako, da ni za primerjat.

gule

Èojkec evo še stanje mojega števca...tudi ne šteje, čez 99.000

takole je bilo okoli konca maja letos...

http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=8833&page=98

Takole pa danes...no 5 jurčkov za 5 mesecev...ni švoh za stare garje...:Hammer3:

Pa res nisem čisto ok, da grem zdaj ven na to zimo slikat taho...:argue1:

Čojko

Citat od: gule;192563Pa res nisem čisto ok, da grem zdaj ven na to zimo slikat taho...:argue1:

Malo telovadbe ti ne bo škodilo,...:emot112:

gule

Citat od: Èojko;192548Je napačna. Kar malo poglej slike CX-ov v tej ali oni kombinaciji. Mene v glavnem ful bode v oči. Dvojka pa je plastična, tako, da ni za primerjat.

Èojko kaj pa ti Cx-i na CXcBASIS a ,oni bi tudi morali imeti plastične kljuke? Dvomim da oni o tem ne vodijo računa...:BigThumbs:

Tako da Pallas v tej izvedbi obstaja, pa še kakšen gti tudi...

http://www.cx-basis.de/en/cx-angebot/aktuell.html

gule

Da ne bo vse lepo in prav...Cx mi je kar lepo polulal kamen pod nadstreškom...no, sva z mehanikom mislila, da je filter olja, oziroma njegovo tesnilo...filter zamenjan spet isto...zjutraj pod avtom črno. No zdaj izgleda imamo pravo diagnozo...otrdelo tesnilo na na nosilcu filterja olja, ki je celo razpadlo po robu. Zamenjano-vgrajeno novo od filterja olja 1109AN...

Danes zjutraj nič, pa sem sinoči dal karton pod avto...no upam, da je rešeno...

Imam samo sliko z peskom...

Pa zgodaj, sem vstal, da operem Cx-a, saj nisem odkar je prišel iz Slovenije...

Smo bili po britofih danes...cca.60 km prevoženih, po hribih...

gule

Ja takšne scene se tudi zgodijo...

gule

Je bil, pa štos, ko me je en vprašal, a dva ista imaš?

Ja sem rekel, en je za dele...pa zanimiv ta GSA...

Čojko

Italjanski GA,...
Zadaj piše GSA Special, a ne?

gule

Bo držalo Èojko za napis...pa Italija je verjetno država v kateri je imel prvo registracijo...glede na smerokaze, ne?

Èuden paket opreme ima neke tam ðiðe, 5 prestav, nima pa zadnjega brisalca...

Sem ga pa vozil in je zelo zanimiv, fino gre in neslišno deluje, edino krogle so obup...

Lovro

Je pa lepo ohranjen... GA (GSA)-jev praktično več ni.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Sem v nekih pregovorih menjave...lahko, da bo moj...