Kubed 012 je tu!

Začel/a garac, Marec 09, 2012, 02:52:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lovro

Citat od: Gox;129535Za Ajdovce pa je to le sapca :)

Se mi je kar zdelo  :)
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

MATEJ2

Dež je organizator zrihtal, za dobro voljo in prijetno vzdušje poskrbimo sami, tokrat brez roštiljade na prostem. Letos bo posebno ocenjevanje za najlepši dežnik. 1. nagrada: dežnik z logotipom "Sunčani Kubed", za naslednje srečanje na Kubedu.  ;)

Se vidimo tam.

Zeko124

Citat od: Lovro;129533Saj res, kaj je za vas primorce zmerna burja? 100km/h je verjetno za vas itak še zmerno.

Ha-ha, zdaj si me spomnil na eno dekle... Iz Gorice.

"ti, a danes kaj piha pri vas?" (tist teden ko je konkretno pihalo po primorskem)
"ne, ne, dns ni panike, samo 140 km/h".

:Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gigo

Tudi če ne bo vreme si bomo pa ustvarili sami sončka, veselja in dobre bolje. Ups! Najbolj glavno sem pa pozabu pa citroenov in piva bo tudi dosti. :)
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Lovro

Citat od: MATEJ2;129558Dež je organizator zrihtal... Se vidimo tam.

Ma kva, a zdej misliš, da bom kanu dol vozil ali kaj? AMIPICK, jeb... ti, ZRIHTAJ SONCE!!!!:argue1::bombs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Gox

Vojko že rihta vreme ... po jutranjem dežju se vreme na Obali počasi popravlja ... samo še burjo počakamo, potem pa ne bi smelo bit več dežja.

Še današnja vremenska napoved >

Petek, 13. april 2012, ob 11. uri
Napoved za Slovenijo

Popoldne bo pretežno oblačno, ponekod bo občasno rahlo deževalo. Na Primorskem bo proti večeru začela pihati šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 16 stopinj C.
Jutri bo oblačno, v notranjosti Slovenije bo občasno rahlo deževalo. Padavine bodo popoldne slabele in do večera ponehale. Burja na Primorskem se bo nekoliko okrepila.
Najnižje jutranje temperature bodo od 4 do 9, na Primorskem okoli 11, najvišje dnevne od 9 do 14, na Primorskem do 18 stopinj C.

gigo

Najbolj zagrižene bomo pričakali že v jutranjih urah, sam čudovitih kalamarov na vse zgodaj pa ne bojo deležni ;)
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

garac

najbolj zagriženi so danes že tam
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gigo

A to pomeni da ostali ki niso danes v Kubedu so sam firbcarji?!

MATEJ2

Ola, prebudil sem se v oblačno, rahlo vetrovno jutro. Zgleda, da bo dež. Še dobro, da grem na Kubed z žabo. Žabe imajo rade dež. =)

coyote

Kubed - dejstva,vtisi, novice, zanimivosti....rekordi:
"mednarodno" mini mini-včeraj mikro srečanje- se je odvijalo v vasici Kubed. Večina je na obisk prišla z rezervnimi avtomobili (kisel dež, prekratek dan, živo blato, nepravočasno dekonzervirani, Kony...).
Receptor Djika mali si je kupil nov avto - Dacia!
Italijani so govorili, Nemci jokali, Hrvati so jih kazali, Slovenci pili, Turka sta pekla in delila dvojne porcije. Svetovno.
Otroški ansambel je pod taktirko in nadzorom Bariča (ki je odplesal z vsemi samicami in nekaj samci) navdušil občinstvo. V mali dvoranici so bili z nami Clapton, Stonesi, Lynyrd Skynyrd, Hendrix, ZZ top, Stevie Ray, Floydi... In Janis! Skoraj čisto ta prava! Èudovito!
Za vse tiste, ki ste na srečanju bili, a ste ga prespali  - imeli smo se lepo!
O rekordih se še ne govori...

p.s. Vojko in ekipa - hvala!
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

MATEJ2

Kolikor imam v spominu je bilo letos na Kubedu carsko. Za tisto kar se ne spomnim je bil kriv filmski škrat, ki je odrezal nekaj filma. A n'.

janez

Ima kdo kakšne slike ? Letos prvič po dooooooolgih letih nisem šel na Kubed. Menda prvič odkar pomnim... Ni šlo, imel delo pa še danes celi dan že pospravljam in selim selim dnevno sobo. V bistvu začetek obnove notranjosti naše bajte...

Sem moji obljubil, da bom letos porihtal bajto - ona pa ne bo imela nič proti , da spravim Hymerja na cesto (beri ... da vložim ves denar v vrečo brez dna) .

Ajde slike, da mal vidim, kaj sem zamudil...

coyote

Pa še namig organizatorjem:
1.:večina obiskovalcev naslednji dan pravi, da imajo mačka ali škatlasto glavo. Za njih bi srečanje poimenoval "CUBE-ed"!
2.:veliko jih srečanje prespi - očitno lega blagodejno vpliva. Za to kategorijo predlagam "Q-BED" (quality bed).
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

gigo

Evo nekaj slik z moje strani.

@superca  Zdaj zgleda da bom izredno pogosto srečeval tvojo ex belinko. Sem srečal lastnika in ugotovil, da se poznava že vrsto let. Mali je igral v kršaki godbi z mano. ha ha