Srečanje ZA fantE 16.6.2012

Začel/a Etedoron, Marec 06, 2012, 02:09:22 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Jah špilanje biljarda mi ni bilo "baš neka fešta" :P. hehe ;). Bo drugič bol :P. Drugač pa hvala Garaču za per in ostalim za družbo ;). In seveda srebrni streli in njenemu šoferju za super (in začuda tudi produktiven) dan!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Etedoron

Hej, frajerji... To je bla dogodivščina... S Kežam sva uletela še na Vrhniko, potem pa kalvarija pridet čez okupirano Ljubljano, vse zaprto zarad kolesarske dirke, noben nič ni vedu, sva morala it na obvoznico in reskirat zarad vinjete... Ajga, cepci lublanski, ajga...

Mimogrde: naslednji vikend se spet vidimo, pa ni hudič, da se ne bom šel kaj oglasit k Mojotu rečt živjo pa na en pirček za 1.90... Da se tudi zmenimo za Spačkove počitnice, da bo tam postanek za kosilo. Ne dobi za brez veze pečekurc štirkrat aplavz za svojo peko...
2CV la mur tu žur!
http://easymucy.com

janez

No takole...

Da ne bo Zeko govoru, da nismo za žur... Jaz osebno sem bil pokonci v soboto na dan odhoda že ob pol petih zjutraj. Tak , da zdražt do dveh ponoči tud ni kr tak. Zakaj sem bil tak zgodnji pojma nimam . Sem pa odšel na pot ob sedmih... in se ustavil ob pol osmih v Celju, kje r sem srečal slučajno eno mojo stranko in sva šla na kavo, ker je hotel videt DAKa. Kar mi je vzelo uro in potem spet dalje. Na Trojanah srečam nasproti vozečo mojo sestro in ... spet ena ura postanka, ker se bolj poredko vidimo. In dalje, po stari cesti do in skozi Ljubljano vse OK, potem pa srajne... dve ure stanja v koloni do Vrhnike. Pogled na vsporedno AC mi je olajšal čakanje... oni se pa sploh niso premikali.
Cesta proti Tolminu, skozi Idrijo se mi je bolj vlekla kot sem jo imel v spominu, Most na Soči zapora, v Tolmin in okoli nazaj proti Kanalu, kjer me je v senci in s hladnim pivom čakal Etedoron. Pa se naj srečanje začne...

Popoldan smo se začeli spravljat skupaj. Etedoron je pripravil tudi tekmovanja v senci... Tarča vsem omiljena znamka lojtrskih vozov in nekaj čudnih fac... Lok, puščice , smeh... Garač naju je Z Boštijem stal zadnjega mesta... Garač, madona mal bi se pa lahko potrudil.

Vmes nas je Etedoron peljal nakupit pravega domačega Tolminskega sira. Dobr je ... mljac

Alex (lastnik Mojo bara) je naredil pečenje... na žaru in ispod peke. Mislim, da nihče ni bil lačen in žejen.

Muzika je špilala od diðeja... mi smo pa sedeli namo bolj stran. Ipak smo "stari" pa nam je bolj pasalo , da se lahko kaj pogovorimo. Rusinj, Ukrajink pa takih ni bilo, so pa bojda ene štiri slučajne mimoidoče Italijanke  poplesavale pod odrom, sam jaz jih nisem šel preverit...

janez

Vozni park...

Občudovanja vreden . Lomax, Spački, Dijane, DAKi, Furgon, CX... Xantija...
Zdaj sem končno od Žige videl Spačka v živo in ja vse čestitke, res perfekten. Xantija je bila nafilana z deli od AMIja... Zeko, Zeko..., kaj bo s tabo ? CX rešilc od Mojo bara je inpozanten, ko ga vidiš v živo. Furgon spaček... zdaj vem od kod je in mi je lažje. Se spomnim kakšen je bil pred leti v enem primorskem grmovju parkiran, zdaj pa zrihtan.
DAKe so nam bili vsi fouvš... hehehe, zjutraj, ko smo spočiti ven stopili ostali pa polomljeni iz šotorov ali zasilnih postelj v avtih.

janez

Jutro...

Prav sem predvideval, da ne bo zjutraj bife odprt in sem imel pripravljeno prvo pomoč... Blajfraj štedilnik in zaloga kave. Tri runde kuhanja so zadovoljile vse uspavane lepotice...

Počasi smo odkapljali domov... vsak po svoje. Carli (Idrija) , Etedoron in jaz smo se peljali skupaj do Idrije, potem pa midva do Vrhnike pogledat razstavo Eelektro avtov. Jaz sem zamudil vožnjo z Petrovim Citroenom, pa kdaj drugič.

Sonce je pa že prav žgalo v opoldne...

janez

In domov... ja seveda...

Ljubljana... nimam sreče. Pripeljem v skoraj center pa zapora... popolna. Imel sem plan se dobit z bodočim lastnikom moje oranžne dijane (Dino iz Sarajeva), ki živi tam. Pa se je začelo iskanje poti ven iz mesta. V enem trenutku je tudi Etedoron pripeljal mimo, ki je iz Vrhnike krenil vsaj eno uro pred mano. Ja , sem videl, da ni šans. Policaj na barikadi pa je tudi rekel, da naj enostavno gremo na AC. In vse to zarad nekih prešvicanih beciklistov v pajkicah... :bombs:

Nič, AC pa okoli na šverc. Jaz sem potem vseeno krenil nazaj not v mesto po drugi strani in parkiral pir Plečnikovem štadionu, kjer sva se z Dinom končno našla.

Pa se je spet začelo... Sediva na eni terasi in pijeva kavo ko mi zazvoni telefon. Jaaaa ? Keža, dijana mi je crknla. (... jebemti...) Kje ? Ma ne vem, nekje sn zapelo dol z AC, Rudnik al neki takega... OK, pridem.

Pravi Dino, da je to na drugi strani... pa vmes so prešvicani biciklisti in zapore. Sva se vsedla v Daka in se odpeljala po stranskih ulicah Ljubljane okoli in okoli ... po eni uri lutanja sva prišla nekako do Dijane.

In lej ga... Isti gospod s katerim sem prejšni dan kavo pil v Celju. Ni bilo nič hujšega, svečka... Ni imel rezerve in ni imel orodja. Razlog... v dvajsetih letih mu ni skoraj nič crknlo in pač nima navade, da bi vozil zraven dele in ostalo. Eden redkih ... heheh

Je pa dobil mojo znano nalepko... Pa za pijačo nam je častil. Pozno nekej ob šestih smo spet krenili domov. Tokrat kar po AC, sem vzel vinjeto... se mi ni dalo več jajcat po stari cesti pa bohve, če ne bi spet naletel na one prešvicance in zapore.

Ja, sumasumarum... bil je lep vikend, poln dogodivščin in prijetne druščine.

Se vidi , da ni bilo žensk in otrok zraven :BigThumbs: Enkrat na leto paše in upam, da bo postalo tradicionalno.

LP Keža

dvorjan

Prav lep izlet je bil. Mladca iz Dolenjske sta prisla precej pozno, pa zamudila stvari, a pomembno je druzenje. Spanja v Xantii se bosta morala pa navaditi, saj ni tako hudo. Ce lahko spimo v spackih ... =) Ali pa pripeljati s seboj sotor z eno izmed napihljivih blazin. Ali pa ne biti tako obcutljiv in "kasirati" pripombe, da se po tem locijo moski od fantov. =)

Glede iger. Pohvale mucu, da je spoznal, da smo moski predvsem lovci in povsem skladno s programom srecanja pripravil taksne lovske igre. Garac, Keza in jaz smo pa pravi pacifisti, ceprav je k skoraj nicelnim rezultatom iz iger pripomogla tudi kombinacija alkoholnih vsebin na liter krvi oziroma kilogram suhe teze. Hudic je, ce zacnes s hmeljevimi napitki ze opoldne in potem to nadaljujes naslednjih 16 ur ... Pa da se Saso sedi ob tebi ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

janez

Mi nismo nič trofli, Sašo ni uspel šotora zložit, Pi.pi ... za njega pa rabiš Googletranslate, da ga zastopiš.... hehehe

dvorjan

Citat od: janez;134709Enkrat na leto paše in upam, da bo postalo tradicionalno.

Na majici ze pise "Prvo tradicionalno srecanje", kar pomeni, da smo pretekli vikend ze ustvarili tradicijo. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Lovro

V soboto zjutraj sem bil v bližini glavne ceste čez Vrhniko in celo videl *******evega spačka in Kežovega DAK-a, ko sta peljala mimo v razmaku par minut.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Etedoron

Ja, sva ločeno štartala en za drugim, potem sem pa eno uro lutal po ljubljani med ulicam in na Aškerčevi pred filofaksom popizdil, parkiral na pločnik, da grem napizdit policaja, pa zraven mene stoji Keža - v enakem razpizdenem agregatnem stanju.

Maloprej sem pa v eni ulčki opd Rožnikom napizdil redarja:
- Kako se od kle pride v Kranj?
- Ne vem.
- Kje pa poteka trasa, da grem naokoli na drugo stran Ljubljane?
- Ne vem.
- Koliko časa boste pa to še imeli?
- Ne vem. Jaz nejsm od kle, sem z dalejnske.
- Ja, ampak vsaj to bi ti lahko povedali, kje je obvoz, če si že ulco zaprl.

Ker pri parlamentu so policaji preusmerjali promet tako, da is prišel samo nazaj v eno drugo slepo ulco in nisi mogel nikamor, kot samo nazaj.

Potem je policaj sam rekel, da tud če nimam vinjete, naj grem na avtocesto, pa če me ustavjo, jebiga.

Možje u pajkicah (na biciklih) niso vedl, da ma mož brez pajkic u spačku lok in da lahko kakšnega tudi sperforira, 5 puščic mi je še dobrih ostalo... GRRRR
2CV la mur tu žur!
http://easymucy.com

Zeko124

Eh, Keža, sej veste, z mano itak ne bo nič... ;).

Kar se fešte tiče je vsak zgovor dober, če ga pes na repu prinese :P. Mal heca.

@Dvorjan, nevem kako ti spiš v spaku, ampak ob polnem gepeku pa še rahlo zafilani sedeži (prečke in podobno) se 2 desca višine 185cm+ malo težko stlačita. No, bi se dal prežvet. Odločitev da greva pogledat pa je padla tik preden sva štartala :Hammer3:.

Aleks ma pa 2 bibitki... Ta bo še vklan :Hammer3:

@Gashi: kdo je bil ta muož, ki je padel v Krko? In pazi to, u Krko je padu u Brež'cah... Tolk da ni buči dubu hehe :breaking_pc:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

krtija

Še jaz: hvala za dobro družbo. Preživeli smo, tudi Sašo, ki je celo pot domov raje držal šotor kot da bi se ustavla in naredla kot je treba, v drugi roki je držal pivo in mu je še uspelo zadremat vmes. Èlovek ima stomak od æelika.
Ožgan sem pa od sonca kot, da bi jaz v pajkicah po Lj. bicikliral.  
@Zeko: Drugič THULE trugo gor pa boš mel apartma v prvem nadstropju;)

gule

Vedno se kaj zanimivega zgodi...Keža spasitelj voznikov A serije...

Lovro

A sami desci ste bili tam? Vidi pedere, hehe... ste sklenili krog?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)