1.Srečanje Citroenar 26.05.2007 - Nanos

Začel/a garac, April 12, 2007, 11:15:38 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ali mislite, da je Hadei namerno povzroèil okvaro svetil na ax-u?

a
5 (33.3%)
e
1 (6.7%)
e vem, me ne zanima
0 (0%)
a, ker se je bolj svetil, ko njegova xsara
9 (60%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 0

dvorjan

Jaz imam za vas zalostno ves. Prijatelj, kateremu sem julija prica na poroki, se je odlocil, da bo 26.5. pripravil veliko zurko za svoj rojstni dan. Tako da je domace glasovanje pretehtalo v to smer, zato v soboto sibamo na Stajersko. Bom pa v mislih z vami. Ce potegnete pa dva dni, se pa celo lahko oglasimo. =)

Hvala za razumevanje.

Za piknik stejte -4 torej.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Interceptor

hadei

Zanimivo kako imajo vsi na ta dan rojstne dneve, birme, ma?e, slučbenega dela.......mogoče smo zajeb***, da smo dali na forum slike iz bowlinga. Zdaj so pa ljudje čisto prestračeni. Naj vas izgled ne prevara.....v ogromnih telesih so ne?ne, romanti?ne du?e  :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Koledar kaže ...

?e 6 DNI do srečanja !!!

:BigThumbs::emot90::emot79::emot176::emot36::

deyo

@hadei
Zato jaz nism hotel govoriti toliko prej ali bomo prišli ali ne, ker sem vedel, da je močnost slučbenega dela.
In glej ga zlomka - inventura.

In -Grrrrrrr - to pa res ni izgovor.

Se pa upam vidimo, ker je varijanta da se ustavite preden greste na Nanos.

Slik se pa nisem ustraču, ker bi se z lahkoto vklopil v to super te?ko kategorijo :)

hadei

A zdaj bi pa rad, da ti spotoma ?e inventuro naredimo. Dobro si se znajdel. Probat ni greh   ;)
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Haha na to pa nisem niti pomislu :)

Dobra varijanta

Gox

Citat od: hadei;8288A zdaj bi pa rad, da ti spotoma ?e inventuro naredimo. Dobro si se znajdel. Probat ni greh   ;)

He he.. in ti njemu da se znajde ... kdo pa je hotu bezgov sirup zastonj pit? :emot113:

deyo

Citat od: hadeiA zdaj bi pa rad, da ti spotoma ?e inventuro naredimo. Dobro si se znajdel. Probat ni greh ;) :

Citat od: Gox;8330He he.. in ti njemu da se znajde ... kdo pa je hotu bezgov sirup zastonj pit? :emot113:

:emot68: sem se pa nasmejal zdej :emot15:

Bravo Gox :emot112:

zdej si si pa zasluču gajbo:party-flash:

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

Dr. MadMan

Evo kar se mene tiče sedaj lahko ?e 90% potrdim da prideva dva plus mala mrcina.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

?e manj, kot teden dni. Nadaljujem s pripravo srečolova. Pripravite drobi?, sre?ke bo prodajal Gox (ima ?e nekaj izku?enj s tem, jih vedno prodaja na veselici na Pomjanu).
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Ja pripravte drobi?, najbolje bo da sre?ke kupite v kompletu po 2, za 1? :-)

V prvem krogu srečelova, bo število sre?k na osebo omejeno. (točno število bo znano, ko pre?tejem prisotne na pikniku ...) V drugem krogu, pa se prodaja sre?ke do zadnje ... Omejitev bo pa zato, da bo res vsak prišel vsaj do 2-3 sre?k :-) Da ne bo kdo brez ostal :-)

Zaradi Tehničnih razlogov ne sprejemam bankovcev po 20?, 50?, 100?, 200?.. bohnedaj da mi kdo kupi sre?ko z bankovcem za 500? :emot113: (ne bo dubu nič nazaj :Hammer3:)

Vabljeni na srečelov in ko bo garač objavil čas za srečelov, kar v vrsto po sre?ke ... ne se zgubljat okoli po hostah :-)