XM po delih

Začel/a psihopat100posto, Februar 25, 2012, 11:06:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

Bom vprašal fotra točno kam je pelal.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

psihopat100posto

Citat od: gigo;126478Naredi mi prosim eno sliko tistih krom letev da vidim v kakšnem stanju so. lp
so cele na obeh straneh, so pa zbledele od sonca, ti poslikam čez vikend.
lp

Tiki

Èe so zbledele jih probaš spulirat, drugače pa prozoren lak čez.
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

gigo

Tiki moj sem že toliko for probal, da bi lahko napisal roman. Od avtokozmetičnih dodatkov pa do finega brušenja in barvanja. Vedno nekje zbledi, poči ipd sranja.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Jogador

Citat od: gigo;126629Tiki moj sem že toliko for probal, da bi lahko napisal roman. Od avtokozmetičnih dodatkov pa do finega brušenja in barvanja. Vedno nekje zbledi, poči ipd sranja.

Sam sem problem krom letvic (sicer drug avto) rešil zelo preprosto, res pa je, da avto ni bil baš Xm:

Zadevo spucal toliko, da je bilo lepo ravno in razmaščeno, nato pa čez nalepil krom folijo, kot se uporablja za obstojne nalepke na avtih, pa jo porezal (mi vsaj skalpel prav pride kdaj:BigThumbs:) točno do roba.

Zadeva je kar obstojna (če si res natančen, potem drži do nadaljnega), samo z vapom ne smeš preblizu hodit.
Sicer je bolj kozmetična rešitev, ampak edina, ki je meni delovala, pa še drago ni bilo.:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

psihopat100posto

ajde ajde,držimo se teme, še kdo kaj rabi?:)
lp

P.S.
mam pa če smo že pri letvicah eno gajnc novo za prednji branik, samo je pa za serijo 1 in meni ne pride v poštev, čekdo rabi seveda?:)

gigo

Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

superca13

Citat od: psihopat100posto;126722ajde ajde,držimo se teme, še kdo kaj rabi?:)
lp

P.S.
mam pa če smo že pri letvicah eno gajnc novo za prednji branik, samo je pa za serijo 1 in meni ne pride v poštev, čekdo rabi seveda?:)

Pa še mene zanima cena za to letvico prosim.

garac

superca, vem za komplet novih, sprednjo in zadnjo, lahko vprašam za ceno, če te interesira, pošlji zs, da ne smetimo teme psihopatu

torej... Psihotov XM še vedno na voljo po delih, veliko dobrih kosov...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

psihopat100posto

evo Gigo, tak kot sem ti rekel, cele samo zbledele:
1. in 2. slika  leva stran
3. in 4. slika desna stran

psihopat100posto

še letvica za XM serija 1, prednji branik:

psihopat100posto

evo čakamo na povpraševanje.......:take_picture:

gigo

Hvala psiho. Vidim, da so iste kot moje. Namreč iščem ene res dobro ohranjene.

krtija

@Psiho, upam, da ne boš jezen, če kar tu ponudim letne gume na novih jeklenih platiščih. Na tvojem jih ni več videt in mislim, da ti ne skačem v zelje pa da ne odpiram nove teme. Gume so bridgestone turanza er 300 in so vsaj za dve sezoni, cena pa bo smešna. Èe kdo rabi...

Jogador

Citat od: krtija;127430@Psiho, upam, da ne boš jezen, če kar tu ponudim letne gume na novih jeklenih platiščih. Na tvojem jih ni več videt in mislim, da ti ne skačem v zelje pa da ne odpiram nove teme. Gume so bridgestone turanza er 300 in so vsaj za dve sezoni, cena pa bo smešna. Èe kdo rabi...

Dimenzija?
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3: