Mehari kar tako

Začel/a ModelJT, Januar 12, 2012, 05:13:05 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dyane

Se mi je kar zdelo...cena je kar visoka ane, tako pač je če hočeš imeti meharija
[SIGPIC][/SIGPIC]

vinotoc

Citat od: dyane;168972Se mi je kar zdelo...cena je kar visoka ane, tako pač je če hočeš imeti meharija

Ej, kdo pa še hoče imeti ta kolpasanwagen? Piha, požarno nevaren (ga v Nemčiji nisi mogel kupiti), ni stabilen, ekstremno nevaren pri trkih pa še ob pleh pičke si, če se z njim voziš.
Aja, prijatelj ga bo imel, ki je priklepan kot pisec teh vrstic.
LP Vinotoč.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

janez

Citat od: dyane;168972Se mi je kar zdelo...cena je kar visoka ane, tako pač je če hočeš imeti meharija

Videti je zelo lepo narejen Mehari, izgled in oblika kot original. Ne vem po kakšnem kriteriju se zdi cena visoka. Mislim, da je kar primerna za takšen (tako narejen, obnovljen ) avto.

Ta je eden najlepših doma narejenih Meharijev kar se vozi pri nas. Ja, je pa Srbski poliester izdelek. se mi dopade, da so takrat vzeli za "mušter" novi tip Meharija.

janez

dyane

Glej Janez..drago..normalno da je 4.5 jurčke drago kar tak dati..če pa nekdo hoče pa je priložnost. Mehariji so nasploh dragi..če pa tebi to ni drago...pa kaj še čakaš..kupi in maš gotovega Meharija..ker onega smrtnikovega,da ga skupaj narediš pošteno, te stane več...ane.

Pa še vprašanje je če ga kdaj sploh?
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Citat od: dyane;169033...da ga skupaj narediš pošteno, te stane več

...

Točno tak. Si si sam ogovoril. Zato pa ima ta Mehari trenutno ugodno ceno, ne drago.

dyane

Ja te pa kupi.....ne samo govoriti.
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Hvala. Ne rabim v tem trenutku še enega avta na "hofu" :) Sem kar precej vozil in ostalega materiala letos nakupil.

dyane

Jasno...ker sem pri kar nekaj replikah meharijev sodeloval...deluje ta na prvi pogled dokaj original...srednja maska se za malenkost razlikuje od orginala...ne vem če je sprednjo vetrobransko okno na preklop...ostali dodatki so narejeni po originalu...sem se pogovarjal z Banetom in je razlagal ...kako je delal meharija in je vse te dodatke,pante itd...vse vlival kar iz mesinga...bom rekel najbolj podobna replika orginala .
[SIGPIC][/SIGPIC]

vinotoc

Citat od: dyane;169043Ja te pa kupi.....ne samo govoriti.

Konec pridige!

Vinotoč

zlikovski

@ Vinotoč, boš ob pleh pičko, ampak ne pozabi na silikon ;)

vinotoc

Citat od: zlikovski;169073@ Vinotoč, boš ob pleh pičko, ampak ne pozabi na silikon ;)

daj na ZS

Citroenovc

OK

LP
Primož

dyane

.............
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lovro

Včeraj, v Ljubljanski Potokarjevi trgovini z avtodeli, sem na steni opazil zanimiv eksponat.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)