Stacionarni radarji

Začel/a garac, Maj 20, 2007, 03:24:34 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Pri takile zadevi niti ne veš, da so te dobili, potem pa sledi položnica ali pa celo sodnik... Bolano.

dexterboy

Bolano je tudi to, da postavljajo radarje na mestih, kjer vedo, da folk prehitro vozi in jim SPLOH NI do tega, da bi se šli preventivo v cestnem prometu, ampak jim gre samo do tega, da bi napolnili državno blagajno. Ravno sinoči je bila dveurna dokumentarna oddaja na national geographicu, kjer so med drugim razlagali, zakaj so umrle velike civilizacije. Odgovor je samo eden: pohlep. In mi tu nismo nič kaj boljši.
Èe želijo zmanjšati število smrtnih nesreč v prometu, se "od vajkada" ve, da je najboljša preventiva, ne pa kurativa. Namesto, da ne bi fsak, ki ima čuka v žepu in 5 dni cajta, dobil vozniški izpit, bi imeli strožje pogoje, obsežnejšo šolanje... že stokrat povedano. Tu se jim gre pa samo zato, da pokasirajo... bolano, bolano, bolano. In potlej berem, kako se Jankoviču ni izšla računica z redarstvom, saj je dobil 3 miljončke premalo.
Pa ali noben v vladi ne pomisli na to, kaj bi SE ZGODILO, če bi VSI začeli voziti po OMEJITVAH? Od kod bo pa potlej kapljal denar? Glede na to, da imamo že dneve brez nakupovanja, bi predlagal, da uvedemo še dneve, ko bi vsi vozili po omejitvah? Dobro, vem, da se vedno najde kdo, ampak če bi jim zaradi tega upadel prihodek, bi bil ves trud vreden tega...
Včasih res pogrešam plinske komore, fojbe, strelske vode, javna obešanja... saj ne, da je to orto humano in da je bilo takrat bolje, ampak ljudje so bolj uporabljali glavo. Danes pa... ia ia ia ia
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

dexterboy

Aja, tole mi že nekaj časa, odkar so mi ukradli tablice, roji po glavi; Kaj bi pa bilo narobe, če bi jaz na avtu imel tablice, ki niso MOJE, ampak TUJE?
To pomeni, da v LJ lahka parkiraš kjerkoli hočeš, pa redarji pošiljajo položnice na kr neki naslov, radarju pri AMZS samo pokažeš jezik, za rdečo luč pri mlekarnah na Slovenčevi ti dol visi...
In če te ustavijo... samo debelo pogledaš in se za namenček še zjokaš. Saj so ti enkrat že ukradli tablice, a sedaj so ti pa našraufali tablice od najhujših kriminalcev in dilerjev... pa da vidimo, kaj bi se potlej zgodilo...
Potlej mi pa prijatelj, ki dela na policiji razlaga, da če pri kontroli prometa ustavi kakšnega poslanca in mu napiše kazen ali pa, bog ne daj, da za pihat, mu delavska knjižica že visi v zraku!
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Igorek

Citat od: dexterboy;88190Pa ali noben v vladi ne pomisli na to, kaj bi SE ZGODILO, če bi VSI začeli voziti po OMEJITVAH? Od kod bo pa potlej kapljal denar? Glede na to, da imamo že dneve brez nakupovanja, bi predlagal, da uvedemo še dneve, ko bi vsi vozili po omejitvah? Dobro, vem, da se vedno najde kdo, ampak če bi jim zaradi tega upadel prihodek, bi bil ves trud vreden tega...

Problem je v tem da bodo kazni še kar naprej padale, ker ko je konec meseca plačaš če ne drugo za "manevriranje po cesti".
Da o mertivah hitrosti sploh ne govorimo, največje šalabajzerstvo v naši lepi državi!
Èe v nemčiji odvetnik odkrije, da je bilo preko 75% vseh meritev hitrosti napačnih,
brez kalibracije, brez ustreznih servisov naprav, brez primerne uporabe naprav.
Pri nas najameš Èeferina pa kazni ne bo, pa se ti bojo še opravičli.
Sam je treba meti denar za odvetnika do konca procesa!

Policija pa je hinvska ker ne sledijo temu kar hočejo da sledimo mi!
Pa nevem ali je to domena navadnih policajem ali jim taka dejanja prisilijo šefi.

Sem bral nekje na netu kak govorijo o prepovedi petard pred prazniki,
jih je klicala ženska in prijavila, so ji reklio da storilci prej pobegnejo in da so kazni premale(kaj pa varnost).
Pa je rekla zakaj pa potem ne pošljejo tu pa tam patrulje saj se ni pritožila samo ona,
pa se ji rekli, češ kaj njim ona pravi kako naj opravljajo svoje delo in ji grazili s kaznijo, češ da je užalila policista.

Pardon če se kdo počuti užaljenega in je eden "ta dobrih" policajev, sam vas je veliko premalo.

Lp Igor

Markolin

Mi je mulc včeraj pripovedoval, da jih je 1.1 ustavil policist in jih sparševal po petardah, pa so mu rekli da jih nimajo več, je segel v žep in jim jih natresel eno pest rekoč evo zdej jih pa imete.

Tiki

Mene so k sodniku za prekrške pošiljal zarad tega, zdej pa otrokom policaji podarjajo pirotehniko!? Kaj res nemarajo otrok al kaj banda prekleta!
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

psihopat100posto

petarde bi jaz prepovedal, brezveze.

Mike666

Zeko124

Citat od: psihopat100posto;88573petarde bi jaz prepovedal, brezveze.

Halo, kaj niso že eno leto popolnoma prepovedane? :bombs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ModelJT

Ne vse, tista mala prdala maš še lah. Drgač pa je tukaj še zmer črni trg.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

tole je drMare najbrž ušpičil, je pred "njegovim" gasilskim domom
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

Prav grdo sliko mojega berlinga sem dobil danes. Slikano menda na obvozni cesti v Lj 28.2.2010. Saj me sploh ne bi motilo, ako bi fotograf ne bil g. Milan Uzelac in bi ne slikal z nekim čudni aparatom MultaRadarC. Zdaj pa za to sliko hočejo 250€ in tri kazenske  točke, saj sem menda na območju 50km/h vozil 71.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Saj ne veš ali je človek še pri pravi v tej državi? Saj ne rečem omejitve so zato, da se jih držimo ampak te 40 pa 50 pa teke scene so meni razen v mestu totalna bedarija... Gaši sožalje. Raje bi zapili pa pojedli teh 250 evrotof... Kaj češ...

Jagoda

Citat od: garac;96233Prav grdo sliko mojega berlinga sem dobil danes. Slikano menda na obvozni cesti v Lj 28.2.2010. Saj me sploh ne bi motilo, ako bi fotograf ne bil g. Milan Uzelac in bi ne slikal z nekim čudni aparatom MultaRadarC. Zdaj pa za to sliko hočejo 250€ in tri kazenske  točke, saj sem menda na območju 50km/h vozil 71.

Škoda.... Po moje bi to rajš v Meharija vtaknu...
Dober je za kogar je ...