Auto & Bike Celovec 2012

Začel/a Gox, Januar 03, 2012, 08:18:33 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

@harvey, tazzari dobiš pri nas, uvoznik je v Kamniku, meni je bil bolj všeč renault Zoe
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Citat od: garac;130067@harvey, tazzari dobiš pri nas, uvoznik je v Kamniku, meni je bil bolj všeč renault Zoe

Sam kaj ko je še koncept.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Kdo je koncept? Oba se da kupit, tako zoe, kot tazzari, renault menda pri nas uradno še ni, ampak osebno bi itak vzel močnejšo verzijo, ki bo menda s subvencijo celo cenejša od te male verzije.
Mene siri in podobne zadeve bolj zanimajo, kot audiji, fiati itd... malo sva z goxom čekirala tista jajca od avta freemont, kako je pa to skupaj narejeno in za kakšen denar?!

Všeč mi je bil en Jaguar, en Subaru in en Mercedes... A na low riderje nista šla? Ds5 me spredaj vse bolj spominja na Volvo V60. Pa neka češka so chic varianta je bila razstavljena vsa v črnem ledru. Na spolšno so citroeni, če si opazil pri jodlarjih dražji in slabše opremljeni, ima pa že osnovni hdi berlingo tisti aeropaket, ki ga pri nas še vedno ni.
Francecar je sedaj avto Pamer in ob Citroenih so ponujali še Subaru, je vsaj kak kvaliteten kos avta na štantu.
Recesija se kar fajn pozna, tako, da je ostalo časa še za skok v Celje na Motobum, tam razen nekaj hostes, stunt showa z motorji in par lepih motociklov, pa ene 2h kamionov ni kaj hvalit
[SIGPIC][/SIGPIC]  

ModelJT

Ali si ti mislil renault twizy? Tisti je pa zakon. Samo se tudi vdi zakaj je samo 5000€. Smo šli mimo teh lowriderjev, ker je bilo toliko ljudi tam da čez nisi nič videl. Èe bi prišli malo prej bi mogoče še videli kaj.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

A twizy je bil tisto? Nisem sploh bral kaj piše, vem, da je bil Latitude na štrom tud, pa Leaf, ampak tamala jajca mi je bila najbolj všeč, sem se celo vsedel vanjo in malce probal, kako bi šlo

drugič se ustavi pri sirih, sladoledih itd, da boš velik in močan, boš lahko videl lowriderje :)
[SIGPIC][/SIGPIC]  

ModelJT

Citat od: garac;130073drugič se ustavi pri sirih, sladoledih itd, da boš velik in močan, boš lahko videl lowriderje :)

To jaz že doma prakticiram pa nič ne pomaga. :( Sam v širino gre haha. Izgleda sem max višino že dosegel.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Sejem zanimiv, vstopnina 7€ za odrasle ... vreden ogleda ... se pa pozna kriza tudi na sejmišču. V primerjavi s prejšnjimi leti je program malo skrčen, na pogled nekaj manj razstavljalcev.

Nekaj slik na splošno >

E-motorji, E-avti, E-kosilnice, E-kolesa ... zelo veliko povdarek je na elektro vozilih, motorjih, kolesih, strojih ...

Gox

Še malo Citroenov + lowriderji na zadnji fotografiji :take_picture:

Tudi Citroenov kotiček je bil letos manjši. Avtohiša se je združila še s Subarujem. Letos niso pripeljali Citroen butika s seboj, kot prejšnja leta.

Pa še hostese so bile v "lahki kategoriji" :take_picture::take_picture:

Gox

Še Avstrijska premiera Peugeot 4008 :take_picture:

Vemo zakaj nas zanima glih ta Pežo ;)

Bi reku je Japonc, se vidi :) Noter precej spominja na Crosserja.

Ta "majhna" rezervna guma v prtljažniku je ogromna :)