Luč v prtljažniku

Začel/a seba, November 02, 2011, 12:16:03 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vsx

Ti je alesz povedal.
Èe tega ne razumeš, ali ne znaš, bo kar prav, da obiščeš avtoelektričarja.
Da ne bo potem v časopisu naslov : "Zgorela Kia"

LP

mus

zadeva rešena problem je bil sam da je potrebno črno in rdečo žico pravilno postavit rdeča na + parkirne luči, črna na tok pod kontaktom +15 kot je vezava za spomin avtoradija hv za pomoč lp

seba

tako , končno naročil mikrostikalo na servisu (cena 19 ur) . Zdaj pa me zanima kaj moram vse razdret da lahko sam zamenjam; tapeta dol itd??

xpuser

Enkrat sm nekaj gledal kako pride skup dano. Maš tam na notranji tapeti eni zračik, če ga stakneš prideš do enih šraufov. Upam da bo kaj pomagalo.

seba

seba

Citat od: xpuser;137234Enkrat sm nekaj gledal kako pride skup dano. Maš tam na notranji tapeti eni zračik, če ga stakneš prideš do enih šraufov. Upam da bo kaj pomagalo.

tista 2 šraufa odvil in zgodi se nič..., ne vem kako dalje , očitno je treba odstranit tisto črno zaščitno plastiko nad tablico da sploh prideš do stikala?
Pa kolikor vidim novo stikalo  se nikam ne prišraufa ampak samo vstavi al kako?
hmmmm...

alesz

Saj ne sledim več zakaj se gre,v spominu imam,da si hotel popraviti luč v prtljažniku..........sedaj pa menjaš stikalo za odpiranje..?  vsaj tako razumem....
Tipka nad tablico služi za odpiranje prtljažnika.

seba

:) ja menjavam mikrostikalo .....tipka nad tablico - to je mikrostikalo, ne vem pa kako ga zamenjat oziroma dobiti ven starega...
gumico na tipki odstranil, znotraj na tapeti tam kjer je zračnik odvil dva vijaka ne zgodi se nič pa tudi na silo ne upam nič naredit....

alesz

z štirimi vijaki...na vsaki strani je še po en vijak,snameš tapeto,luknje so zaprte z samolepilno folijo...........

seba

ok, hvala ,bom jutri pogledal...
ko smo šli na dopust se mi je prtljažnik kar sam odpiral, al pa sloh ne sem moral kar močno vdarit po plehu da je stikalo spustilo

xpuser

Pofotkaj pa tu objavi, mogoče še komu pride prav.

seba

Se opravičujem  da se nisem nič javil.Zadeva je rešena, Bil je kabel precvikan na enem salbo vidnem mestu , ga izoliral  sedaj dela vse bp, stikala pa nisem zamenjal saj stari sedaj dela brez problema pa tudi luč gori.