Cimos GS 1978-Citroen Ovnak

Začel/a gule, Oktober 02, 2011, 10:36:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

gsx ima v originalu črne odbijače
@gule, mirchi je včeraj pripeljal pokrov, tako, da se bo lahko projekt nadaljeval
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Citat od: garac;124733gsx ima v originalu črne odbijače
@gule, mirchi je včeraj pripeljal pokrov, tako, da se bo lahko projekt nadaljeval

To kralju...lud si za medalju !!!:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

gule

Citat od: andraž;124694Kakšno barvo odbijačev je imel v originalu? So bili kromirani?

Èrni mat so bili in takšne smo ih naredili...:BigThumbs:

Lovro

Še nalepke gor, pa boste imeli enega najbolj zanimivih GS-ov.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

janko1

Lep avto:BigThumbs:, komaj čakam pomlad, da se lahko začnem voziti s svojim:funny34d:, se ga počasi lotim in odparavim puščanje olja, čiščenja in varjenja ter zaščite, da mu do živega ne bo prišel dež, soli pa tako ali tako ne bo čutil.

andraž

Citat od: gule;124741Èrni mat so bili in takšne smo ih naredili...:BigThumbs:

To mi je poponoma šlo iz spomina :Red-Irate:. Bi šel skoraj stavit, da so bili kromirani...

gule

Citat od: andraž;124954To mi je poponoma šlo iz spomina :Red-Irate:. Bi šel skoraj stavit, da so bili kromirani...

Evo ene slike pred obnovo...so črni...:take_picture:

andraž

Ja, saj verjamem. Samo se tega ne spomnim, da so bili takšni, čeprav je bilo takrat kar veliko GS-ov v moji okolici.

GSclub

samo GSX je imel črne odbijače, ostali rostfrei, nobeden pa kromiranih...

garac

pokrovčki ta trenutek potujejo v Koper
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Gox

So ze prispeli v Kp. Ko dobim kontakt, jih dostavim v prave roke.

garac

evo njih, na sredini bo potrebno odstranit tisto original zaščito, pa spolirat jih lepo, pa bodo, ko šus
[SIGPIC][/SIGPIC]  

gule

No včeraj, pa je prišel paket...pa še veliki zavitek zraven...vsebino, pa sem videl šele danes, ker smo včeraj imeli vznemirljiv dan. Namreč v sklopu našega Avtocentra, smo odprli še Renault, Dacia, Nissan salon in servis....veselica je trajala globoko v noč...domov so me pripeljali ob 2h zjutraj...POLZAVESTNEGA...

GARAÈ VELIKA HVALA !   :BigThumbs: Si pravi Citroen fanatik in si to dokazal, tudi zdaj...hvala, tudi tistim, ki so gašiju dobavili dele...:emot112: Hvala Andreju iz Citroen Slovenija, ki je vse dele uspešno prešvercal, čez vse meje...:Hammer3:

Evo sem vse poslikal...transparentno !:take_picture:

gule

Citat od: garac;125167evo njih, na sredini bo potrebno odstranit tisto original zaščito, pa spolirat jih lepo, pa bodo, ko šus

Ma to je novo človek...:BigThumbs:

Gox

@gule

Javi mi na ZS podatke o tem človeku, da ga pokličem in mu predam še te pokrovčke za kolesa...  :)

(pa sporoči mu da dobi še ta paket za na hitro pošto na jug)