2013 C4 Picasso II

Začel/a garac, Februar 28, 2011, 06:21:08 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

prelep družinski design, od katerega so vzeli za picasso 2, od turana, tuarega, golfa z ritjo, pasata, šarana? Meni so vse enake, edino kijine ne morem poguntat s katere kie so, al je novi toyota auris, al pa hyudai?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

gox, mene bi bilo sram, da C4 gor piše
[SIGPIC][/SIGPIC]  

ModelJT

Tiste "kiine" so za bolj osnovne modele, "wagnovske" pa za exclusive ipd.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Mike666

Eh saj ne vejo več kaj delajo. Kopirajo brž in v meglo bršejo. Èist so pokvarili ta citroen, tako oblikovno kot tehnično.
Zato pa moj naslednji ne bo citroen ker mi niti en ne ugaja. Ostajam pa na starih citrotih ki so itak klasa zase.
Te tanove pa si lahko v r** potisnejo.

Gox

Citat od: garac;152327gox, mene bi bilo sram, da C4 gor piše

To bi tudi mene, pa verjetno tudi v tovarni ne upajo dat gor znaka :)

tomazpog

ne, ne, ne, ne, ne, ne ....

tele piksne pa res ne bo v moji garaži.. Škoda, Citroen, trenutno z veseljem vozim dva tvoja avtomobila ( Xsara + C4 Picasso ), čez nekaj let pa bo očitno potrebno presest v sedež druge znamke.. Škoda,res..

Citroenovc

Citat od: Gox;152325Kaj napisa C4 pa ne bo vec zadaj?

A si že videl VW z napisom C4?

Ne?

No, vidiš ;)

:(
OK

LP
Primož

Jogador

Pomoje je tuaregovska rit samo v osnovnih paketih opreme. Èe hočeš tisto, ki so jo dejansko narisali sami, moraš kupit exclusive opremo, pa imaš še drugačno rit zraven...
Itak vedo, da bodo v tem primeru vsi kupovali exclusive, to se splača...=)
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

ModelJT

Citat od: Jogador;152366Pomoje je tuaregovska rit samo v osnovnih paketih opreme. Èe hočeš tisto, ki so jo dejansko narisali sami, moraš kupit exclusive opremo, pa imaš še drugačno rit zraven...
Itak vedo, da bodo v tem primeru vsi kupovali exclusive, to se splača...=)

A veeeš.....
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Pa spredaj bosta dve vrsti žmigavcev izgleda.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Izgleda, da bojo tiste "wagnovske" luči dobili samo exclusivi oz. tisti s kakim  xsenon paketom ipd. Bo treba počakat na uradne podatke.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Sej mogoče pa mi bo v živo še všeč ... spredaj ... zadaj pa mogoče popravi vtis C4 Grand picasso ... če bo dobil kake lepše luči :)

OGORAZD

Citat od: Gox;152625Sej mogoče pa mi bo v živo še všeč ... spredaj ... zadaj pa mogoče popravi vtis C4 Grand picasso ... če bo dobil kake lepše luči :)

Se strinjam, vedno lepši, GP bo pa upam da 1A' :)

dvorjan

Evo pa se par fotk notranjosti ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

adijo pikasso, zdaj pa se te tudi vozit ne želim več, kaj šele kupit
Kam so mu dali šalthebel? A je to sploh enoprostorec, pa tisti predel med sedeži, ravno tu je bil zame plus pri starem si se komot presedel s sedeža na sedež...če si pa želel si pa predal pač dokupil
[SIGPIC][/SIGPIC]