Nari?i svoj avtomobil :-)

Začel/a Gox, Maj 04, 2007, 04:38:08 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

No zadnja verzija je taka: Ri?ete s katerikoli stvarjo in predmetom ki hočete.

Ni va?na tehnika in sredstva, važno je da je na sliki va? izdelek :-)

@Boga, lepa slika, takoj ve? da gre za Picassoja :-)

hadei

Kakorkoli, držim se dogovorjenega. Narisan v PAINT-u. Jeb*no to....cccc.
Ampak tu je opti?no stunirani Picasso  :emot77:. Inspiracijo sem dobil pri BOGI.  Sedaj pa...:emot113:.....(kon?no)......
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

No pa je kon?nooooooooo te?ko prižakovani hadei-jev picasso tu.

Dober je tudi ta.

hadei

Seveda, da je dober. Hehe. Saj bi ga ?e prej narisal, ko pa me je komp jezil....cccc.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Sam ?e se pa zdaj ne motim. Manjka pa ?e GaražeV BX.

Imam prav?

hadei

DA, pa ?e od koga tudi. mogoče bo sedaj ?e kdo kaj narisal, ko velja spet z vsem. To s PAINT-om je "mnogo jebeno"...hehe. Ampak, kjer je volja, je tudi rezultat.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Jaz sem jo narisal v Paintu in to iz samih ?rtic. Tudi kolesa sem narisal z ?rticami. Sem se jeb*l eno uro in pol.

garac

garac ni obljubil, da bo narisal bX? Bx je ?e micho prav dobro naredil, ?e se mi bo slučajno dalo bom narisal mehari al pa LNA. Sory al naj nardim ko hadei, preri?em michov bx, kot je on bogin pic?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Nema, sam da je! Son?ek se je trudil in risal svoj C3. Zakaj? Ker ni pozorno prebral navodil in slepo verjel hadeiju...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

boga

Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

deyo

Ej ste mi vi eni patroni.

Kaj ni vseeno kako ga nari?emo (z barvicami ali računalničko).

Jaz ga na roke nisem narisal in ga tudi verjetno ne bom, ker sem se toliko bolj trudil v paintu.

Smo pa eni do sedaj pokazali voljo in verjamem, da jo bodo tudi tisti, ki svojega niso ?e narisali (avta mislim) :)

Gox

@Hadei

Super si narisal, lepa slika... tako kot vse ostale ...

Ko sem tole temo odprl, nisem razmišljal o tehniki risanja ... glavno da je slika, potem je Hadei predlagal Paint za risanje ... Na to sem pristal, vendar nisem s tem mislil izključno samo slike s Paintom...tako da lahko ri?ete s čimerkoli vam pride pod roko :-)

Lahko tudi mozaik sestavite, ?e vam uspe :-)

Na srečanju bo razstava Citroenarjevih likovnih del :-)

LP
Goran

hadei

Tako, glede na moj prej?nji post in nesporazuma okrog tega s ?em in na ?em, sem se odločil, da nari?em v obeh variantah (in poleg tega, da ste me najbolj dolgo čakali). Za slednjo varianto risanja sem izbral "MichoBX style". Rezultat pa je sledeč....
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Tudi ta je dobra skica :emot112: