Nari?i svoj avtomobil :-)

Začel/a Gox, Maj 04, 2007, 04:38:08 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Ja bo pa drugi? nagrada ?e mal mal večja, za obresti :-) :BigThumbs:

michoBX

Kaj pa ostali, ste se ?e kj spravili k risanju svojih jeklenih konji?kov in kobilic?
Hja, dougcajt mi je ja...

Gox

No a bomo vidli ?e kakšno slikco avtomobilov?

LP
Goran

hadei

?e bi bilo risanje samo v PAINT-u bi jih mogoče ve? narisalo. prvič bi bile slike bolj tak-tak zaradi programa, drugo pa je to, da vsi nis(m)o ravno dobri slikarji, pa se v PAINT-u ne bi to poznalo :)
Pa ?e videlo bi se kateremu se roka bolj trese, ker bi lahko uporabljali samo SVIN?NIK. Pa probajmo tako. PAINT in SVIN?NIK.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Dobra ideja Hadei :emot112:

Posku?ajte narisati svoj avtomobil v Paintu .. ta čisto navadnem Paintu, ki ga imamo vsi v Windowsih ... pa da vidimo :-)

Verjetno se bomo lahko pol primerjali z "Našimi" otroci ....

Mojo sliko nari?em pozneje :-)

Ri?ite z mi?ko, ne s tistim pisalom, ?e ga mogoče imate.

LP
Goran

Gox

No Hadei.. nari?i ti prvi :-) Da vidimo PIca .. si pa v prednosti, ker ti zaradi temnih stekel ni treba notranjosti risat :-)

hadei

Eee, tako. Ravno zaradi tega sem to predlagal. Potem bodo vse slike bolj "posrečene".
Glede svin?nika, je mišljeno tisti v  PAINT-u. DA.

Bom, samo, da končam navodila za C8.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Evo, sem narisal AX-a ?e v Paintu :funny34d:

hadei

Zelo dobro narisano, pravzaprav preveč dobro, ?e si uporabljal samo svin?nik in nobenega drugega orodja iz desnega menija kot samo svin?nik. Kolesa so nekam sumljivo preveč okrogla.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Uporabljal sem vsa orodja v Paintu ... kaj ti bo samo svin?nik ... pol ne moreš narisat nič :emot113:

hadei

Lahko, lahko. Samo izgleda bolj čudno. Sem prej malo probaval, pa ni nobene razlike od tistih, ko so jih narisali otroci...tako kot si ?e sam napisal. Hehe...
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

@Hadei ... Si narisal kaj? Lahko uporabiš vse pripomočke v Paintu ... ker s svin?nikom res ne moreš nič narisat :-)

LP
Goran

deyo

Xantija narisana iz samih ?rtic !

No potrudil pa sem se.

Gox

Super slika Deyo ...

Prav lepo si jo narisal :emot112:

deyo

Citat od: Gox;10140Super slika Deyo ...

Prav lepo si jo narisal :emot112:

Ja hvala, sem si pomagal z eno sliko iz moje forumske Garaže.