Citroeni in zanimivi modeli v oglasih

Začel/a garac, Maj 02, 2007, 12:34:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deyo

@gox, je verjetno čistokrvne pasme , hahaha

michoBX

Hja, dougcajt mi je ja...

deyo

garac

@deyo, a tako se tablica izbriše? Sploh ne vem kje je fora, da greš tablico brisat, je pa res, da mene odvrne že to, da je recimo tablica Lj, potem pa napišejo avto se nahaja v Ce
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

To pa tudi jaz ne razumem zakaj skrivajo tablico, če avto prodajajo?

Verjetno da se prikrije od kje je avto? Ne vem, itak moreš potem do njega po avto? Pomojem sam kupce zgubljajo s tako potezo.

(šef se je peljal pogledat en avto v Celje, mož je pripeljal avto s Kranjskimi tablicami, na avtonetu pa je imel Ljubljanske. Avto pa v Celju ... kr neki :-))

Lp
Goran

deyo

Citat od: garac;33828@deyo, a tako se tablica izbriše? Sploh ne vem kje je fora, da greš tablico brisat, je pa res, da mene odvrne že to, da je recimo tablica Lj, potem pa napišejo avto se nahaja v Ce

Hja Garač, morda ga je pa lastnik loščil pred slikanjem, pa je cunjo kar tam pustil :Hammer3:.

Gox

Ax s sliko od Alfe?

A dajo lastniki zanalašč kakšno tako sliko, da imajo potem boljšo ogledanost? Ali pa so samo tako malomarni?

(pomojem bo bolj prva trditev držala, saj menda ja vidiš da ne uploadaš sliko Axa, temveč neke Alfe)

Lp
Goran

deyo

Po moje se tudi norca delajo. Že po oddaji oglasa, če bi videl da si zgrešil, bi napako popravil.

CitroDS

Ja tisti ax ko ga je gox naliov je pravi.
Ženska ga je dala v salomonca kot cx-a in je naš fotr klicu pa sprašvou mal, rekla da ko nov, dizl, prvi lastnik , skratka tip top. Pa fotr jo je parkrat vprašu če je to sigruno cx, baba pa ja ja sigurno.
Pove to meni pa me vpraša kak cx caban je to da prvič sliš za to serijo hehe. Mu povem pa sva se sam smejat začele oba.

Baba zmešana, vprašanje kolko se jih je nategnil pa iz kje delč pršlo in vidl ax-a namesto cx-a

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

Gox

Tega XM-a sem prilepil zaradi zanimivih opomb ... Citroen ohranil življenje ...

Gox

Ta Berlingo je pa bogi ..sestavljen iz vseh "vetrov" :Hammer3:

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Sem že mislil da je pravi Kabriolet :-)

Pa je sam 2CV.

Gox

Še en oglas ... vsaj uradni trgovec, bi se lahko potrudil pa lepo napisal model pravilno ...

Ta ELUR, bo verjetno kar Allure :-)

Gox

En zelo zelo drag Berlingec :Hammer3:

Pa slovenski :-)