Srečanje starodobnikov Vrhnika

Začel/a garac, April 14, 2011, 05:36:58 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bizi

Men je blo super.Glih prov ldi ,psov in kamel,avtov ravnotako itd.Pohvala vrhnčanom za organizacijo...
bizi

vidobbb

krtija zadel bistvo,ne pa za fovšijo.

zlikovski

Gaši sem te klico sigurno ene trikrat to nemoreš zanikat! ;)
Ko sem se peljal mimo Konjic sem hotel poklicat Kežo, pa gledam uro, pa si pravim eh bo še kje jezen da ga v nedeljo zjutraj budim.
Bil sem sesut od prejšnjega dne, spal slabe tri urce, še cel vinjen v Vrhniko, danes pa sem mislil da bom delal na šihtu dvanajst ur, pa sem se hoto malo spočit.
Nemoreš pa pravit da vas nisem prišel malo obiskat, pa celo tak daleč.

garac

@vidobbb pa saj ni krtija ni o faušiji govoril? @zliko seveda si klical, škoda, da te noben od organizatorjev ni usmeril na recepcijo, je pa res, da jih je bilo kar precej v šetnji. Priznam, moja krivda, sem mel gsm v avtu.

Zdaj je potrebno še slike poslat jagodi, potem, pa njega čaka delo, mi pa... tam v hladni senčici
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jagoda

Hahaha! Res kar nekaj dela bo še s filmčkom. Predsednik mi je že dal death line... Gasa da ga ujamem. Slikce pa pošlji Vrtnar.
Tudi z moje strani hvala vsem, ki ste stopili skupaj, da smo naredili kar smo. Posebaj Krtiji, Vrtnarju, Modeljtu, kot moji desni roki (al sem bil pa jaz vaša - ne vem??? haha). Kaj novega smo se naučili in pričakovali (pre)več avtov. Glede na razpoložljive kapacitete pa bi sigurno lahko vse poservisirali tako kot smo planirali. Roko na srce, naredili smo tudi kakšno napako, kar je šola v naprej. Lepo je bilo slišati tudi pohvalo iz strani ostalih klubov. Okrogla miza za sestanek zvez je bila pripravljena. Vse tako kaže, da ostajajti vsaka na svojem bregu? Škoda za vse, ki si tega ne želimo in škoda, če bo država naš "gospodar"?!
Èe pa bo v bodoče kakšna dilema glede vremena pa lahko dobite informacije pri voodoomeni...
Dober je za kogar je ...

garac

@danes grejo na pošto, bicikliste sem ti ven zbrisal, ostalo pa skoraj vse dobiš
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Lenko

Tale je pa definitivno opravil največ voženj v celem dnevu. Otroci se niso naveličali voženj. Voznik je komaj prišel do malice.

dyfan

S čim pa kuri to lokomotivo, da se tako kadi?
Lep pozdrav!

Jagoda

Citat od: dyfan;103383S čim pa kuri to lokomotivo, da se tako kadi?
Praktično lahko vse. Na srečanju je kuril premog in drva.
Dober je za kogar je ...

Lenko

Drva si je celo sam nažagal. Pomagal si je pa s petrolejem.

ModelJT

Starodobni lepotci na Vrhniki

V okviru Argonavtskih dni so na Vrhniki priredili tudi Muzej starodobnikov na prostem, v katerem so si lahko obiskovalci ogledali zelo različne avtomobile.

Organizacija Citroën kluba Slovenije
Prireditev je tokrat organiziral Citroën klub Slovenije, zato je na prireditvi bilo največ prav različnih Citroënovih modelov.

Pestra zbirka starodobnikov
Med razstavljenimi starodobniki je izstopalo veliko spačkov in dyan, obiskovalci pa so si lahko ogledali tudi druge modele francoske avtomobilske tovarne, kot so bili C6 iz tridesetih let, traction avant, DS, ami, mehari, furgon type HY in drugi. Prireditev seveda ni bila omejena le na Citroënove avtomobile, zato smo si na njej lahko ogledali tudi mnoge druge lepo ohranjene starodobnike, predstavila pa se je tudi odprava Moskva Tour 2011. Med drugimi zanimivostmi je bila tudi prava kamela, otroci pa so se lahko naokrog popeljali celo s parnim cestnim vlakcem.

Vir:Siol (http://www.siol.net/avtomoto/zanimivosti/2011/06/muzej_starodobnikov_na_prostem.aspx)

Na 3. sliki je najlepši avto na srečanju po izboru obiskovalcev.
[SIGPIC][/SIGPIC]

cikocx

Citat od: garac;103257nekaj obiskovalcev pa je prispelo z res lepimi avti

A maš še kakšno sliko od tega CXa
Cx za zmeraj:BigThumbs:

garac

sivozelene limuzine, ali rdečega breaka?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

cikocx

Citat od: garac;103417sivozelene limuzine, ali rdečega breaka?

Rdečga breaka
Cx za zmeraj:BigThumbs:

Zeko124

Tisti človk s to lokomotivo je nekje iz našga konca če me spomin ne vara, nas je lansko leto pri uri fizike vozil okol po dvorišču šole in razlagal kako deluje itd... Kuri pa mešanico drv in premoga, ki jo napravi sam (če me spomin ne vara).

Eni avti so bli pa res lepi :). Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si