Parkiranje

Začel/a grozny, April 05, 2011, 09:36:51 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Mike666

Tak sem jaz ko sem si kupil XM-a, rikverc parkiram in še ga nisem bil vajen. Pa počasi rikverc cm po cm . Pa si mislim zaj pa bo dovolj da nebom kje butnil. Stopim iz avta zaklenem pa grem gledat ven če sem že kje butnil, pol pa zadaj še meter prostora heheheheheh.

ModelJT

Tale je pa že preveč natančen. Je izgleda pozabil, da se avto mal spusti ko ugasneš.
[SIGPIC][/SIGPIC]

vinotoc

Jaz pa parkiram tako, in to naprej v boks med dva avta, da bo Mato imel delo. Renoju, kateremu je štrlel odbijač ven pa nič. Èe si dober si dober, pa čeprav so mi oktobra prednji odbijač na XP lepo poštimali in prefarbali:(
LP
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

grozny

Citat od: modeljt;99282Tale je pa že preveč natančen. Je izgleda pozabil, da se avto mal spusti ko ugasneš.

uf da ti ne povem kolko krat sem jaz tako nasedu...
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

ModelJT

Citat od: grozny;99976uf da ti ne povem kolko krat sem jaz tako nasedu...

Moja mami je enkrat s tablico malo stanovanjskega bloka postrgala, ko se je avto dol spuščal.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Ženska je dobro sparkirala.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Ta vas je vse premagal! hehe
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Ja sej po odbijaču se vidi, da redno trenira :)

Mike666

Citat od: modeljt;103625Ta vas je vse premagal! hehe

Point zero hehehe:BigThumbs:

2sv

upam da se vidi bistvo   mi je svetloba mal ponagajala   skratka parkira tam ki ni mesto zanj sem pogledu in ni imel oznake da je invalid  čeprav je z parkiranjem dokazal da napol je pa le  takelih ljudi pa ne prenesem :argue1::argue1:

dvorjan

Uf, sem pozabil fotografirat v nedeljo - ampak en mojster je nos Kie Ceeda parkiral ene 2-3 mm od kamnitega korita z rozami. Pa se videl sem ga parkirati, sem ze zamizal na eno oko. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

_Kathy_

Tudi jaz sem videla en tak "posrečen" primer bočnega parkiranja na obali. Starejša gospa z malim avtom (mislim da je bilo nekaj od toyote ali pa od chevroleja) bočno parkira med že dvema parkiranima avtoma. Mi sedimo na klopci in opazujemo. Začela je kar konkretno, tudi nekako zaciljala svoje mesto, ko je naenkrat treščila v avto zadaj (nič odreagirala), malo popravila še spredaj in se naslonila še na avto spredaj. Potem pa s polnim gasom nazaj, se zaleti in še kar s polnim gasom tišči nazaj. Jao. Na koncu ji je sicer uspelo parkirat precej natančno v boks ampak oba sosednja avta sta bila podrgnjena. Smo vprašali če je videla kaj je naredila pa nič, že prej mahali da naj ustavi pa nas ni "šmerglala". Potem pa tisti nedolžni pogled- kaj pa je, saj nisem nič naredila.. Kaj v takem primeru naredit? hjuhh..

corvette

Zapisati registersko in dati butnjenemu avtu za brisalec? Ali pa posnetek, slika, filmček, to ima danes že skoraj vsak telefon...

Tiki

Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006