Novi C3

Začel/a _Kathy_, Marec 30, 2011, 09:33:39 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

_Kathy_

Citat od: dvorjan;97252@Kathy:
Poslikaj ga, pa vse podatke vpisi v oglas (na tem forumu pa spletnih portalih). Ob dobri ceni ga mogoce prodas ze v eni uri (ne bi bilo prvic). =)

In potem gres lepo urejat vse v avtohiso naprej ...

Aja, pa nekateri saloni ti podarijo vinjeto ob nakupu novega avtomobila - pac milo poglej in povej, da brez nje ne mores na AC in da bi morala biti ze del serijske opreme. =)

Hja tukaj je dal pogoj ali vinjeta ali popust v obliki evrčkov..pa sem mislila prenest vinjeto iz saxoja na novega..nevem, bomo še videli. Sem se odločila da je res bolje še v kakšen salon it ker mam občutek da bi lahko za boljšo ceno se zmenila in da mi ni ravno ponudil vse kar bi lahko :AngelPray:

Lenko

Vinjete ne moreš prenesti na drug avto. Je ne moreš več odlepit. Èe jo slučajno dobiš dol se bo pa na njej videl napis NEVELJAVNA, tako da ne poskušaj. Edino če si imela "predelano" vinjeto na folijo ali pa kak drug sistem.
LP

_Kathy_

Vinjeto lahko preneseš če avto odjaviš iz prometa in greš s tem potrdilom in odstranjeno vinjeto in računom na DARS..

Lenko

Aha, to varianto si imela v mislih. To pa gre. Se opravičijem, želel sem le dobro.
LP

_Kathy_

Lenko, hvala :)
Poznam pa tudi primere ja ko so vinjeto zalepili postrani in jo potem odstranili češ jo pa že moramo prilepiti naravnost in je seveda bila neveljavna..100eur za letno ni tako malo da bi si dovolila kaj takega :)

Lep dan

mato

Vinjeto majstri ki limajo šipe prestavijo na drugo šipo. Pravjo šala mala,daš za pivo in ti jo prestavijo.

Carlito149

Tudi moja si ogleduje C3. Kje se da dobiti najboljšo ceno? Lahko tudi na PM.

lp

dvorjan

Citat od: Carlito149;98588Tudi moja si ogleduje C3. Kje se da dobiti najboljšo ceno? Lahko tudi na PM.

lp

Gres do prodajalca in mu poves, koliko das za avto. Ce ne vzge pri prvem, gres k drugemu itd. Menda je recesija pa je kupec se vecji kralj kot ponavadi ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

_Kathy_

Živjo :)
no pa je za mano nekaj prvih kilometrov z novim C3. Zaenkrat sem zelo zadovoljna, mašino še šparam da se počasi ogreje ker je le čisto nov. Drugače pa so navdušeni vsi ki so se peljali kot sovozniki :) Sedi se udobno, vidljivost odlična skratka vse je super in bi ga priporočila še komu.
Imam opremo selection ki ima vse kar potrebujem, pa še to opremo bo treba naštudirat ;) prebrati kakšna navodila.. :))
Barva je mišje siva metalik, tako eleganten bolj izgleda. Slikce bom pa dala gor ko ga bom lahko fotkala v lepšem vremenu kot je sedaj :)

Lep prvi maj vam želim..

aygo

[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Srečno :BigThumbs:

mato

Srečno in čim več prevoženih kilometrov.:emot112:

garac

Srečno vožnjo, pa veliko km, na fotke pa bomo pač malo počakali
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/