Jagode, zelenjava, sardelice

Začel/a garac, Januar 13, 2011, 08:14:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lovro

Ja, zaenkrat sem se tako odločil, ker ne vem, koliko se bo nabralo teh avtov. Glede na določene ceste, pač ne bi bila praktična predolga kolona.
Èe pa bo zadeva še obvladljiva, bom pa z veseljem razširil vabilo. Seveda pa je vsak dobrodošel, da prisede (vsaj v moj) avto.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Lovro

Joj, Garač, tebi pa nikoli ni nič prav.

Najprej me stalno zbadaš, kdaj bom naredil žabje srečanje - aja, se pravi, če bi pa samo žabe bile, bi bilo pa vse OK?
Ko pa kaj organiziram (celo, nisem se omejil le na žabe), pa spet ni prav.

Poleg tega ne bom vabil le preko foruma, temveč tudi še nekaj drugih. Je pa res, da škoda, da nisem napisal kaj v Spaka na to temo, ampak do sedaj nisem vedel, če bom imel takrat čas.
Po mojem, če bi jaz cel forum povabil, bi ti imel pripombe, pa magari, da ti barve avtov niso všeč.

Glede duvanja - nekoč sem bil celo v dilemi ali naj pišem kaj o mojih avtih in te reportaže. Pa si mi celo ti napisal v temi o moji prejšnji žabi, da naj pišem naprej in naj se ne oziram na fovšljivce.
Ma kej si zdaj ti med temi fovšljivci?

Èeprav zelo spoštujem tvoje delo na citro-sceni, se mi po drugi strani zadnje čase zdijo prav čudni ti tvoji občasni izpadi, ko neki kompleksi.

Pa s temi Jožeti in Janezi, o katerih vsak tretji dan tu pišeš, si prav naporen. Ma kej pri Janezu na cenejše rezervne dele računaš, da ga tako kuješ v zvezde?

Z vsem spoštovanjem do g.Janeza in njegovega dela ter načina življenja, ampak, a ti kdaj v ta forum kak članek napiše? Sem mislil, da je kul, če pišem tu reportaže iz raznih potepanj, pa vidim, da ni. Največ bi bilo vredno, če bi se po tujini vozil, imel štacuno z rezervnimi deli, pa magari če tu nič ne napišem oz. le to, kako mi je crknila vinklkugla na C5. A pol se pa ne bi duval, al kako?

Pa v Spaku vabiš, naj kaj napišemo, pa ti pošljem reportaže iz skoraj vseh mojih potepov. Pa iz morja in citroenov imam plan poslati za Spaka, da bo mašilo v zimskih številkah, ko se manj dogaja. A to pa nič ne pomeni? A ti je tvoj opevani Janez, kaj kdaj poslal (kolikor vem, pošilja le Drago). Aja, saj vem, to nič ne pomeni, ker se ne vozim po tujini in nimam štacune.
Baš si strokovnjak za stimuliranje ljudi. Sej nisem neka ključna osebnost, nekaj pa, za razliko od mnogih, vseeno prispevam.  Ti pa res znaš človeku ubiti voljo do dela.
Res ne vem, kaj te občasno daje.

Sem mislil nadaljevati z reportažo o notranjski, pa namesto tega tu izgubljam čas. Prav žalostno, res. Pojdi se solit.
Lp. Lovro

Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

garac

ah ne, aja tomaža sem pozabil, on je tudi uredu, čeprav žabo vozi

k antasiju hodim na tečaj

u pa gorazda, mislim, da še ima žabo.

Torej razpis: Vabim lastnike žab, Bela z goriškega konca, modra z loškega in rdeča iz LJ, ter še eno rdečo bi vzeli iz Vodic recimo zraven

aja, pa še to, Lovro, res si me nasmejal.

Saj potopise pa preberem, a veš

A si ti že jedel suhomesne izdelke, ki jih izdeluje JožE?
Pa tudi to šteje valjda, pa zastonj rezervni deli in servisi, saj veš kje...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lovro

Nisi mi odgovoril na tole - kaj je zate pomembnejše:

Glede duvanja - nekoč sem bil celo v dilemi ali naj pišem kaj o mojih avtih in te reportaže. Pa si mi celo ti napisal v temi o moji prejšnji žabi, da naj pišem naprej in naj se ne oziram na fovšljivce.
Ma kej si zdaj ti med temi fovšljivci?

Z vsem spoštovanjem do g.Janeza in njegovega dela ter načina življenja, ampak, a ti kdaj v ta forum kak članek napiše? Sem mislil, da je kul, če pišem tu reportaže iz raznih potepanj, pa vidim, da ni. Največ bi bilo vredno, če bi se po tujini vozil, imel štacuno z rezervnimi deli, pa magari če tu nič ne napišem oz. le to, kako mi je crknila vinklkugla na C5. A pol se pa ne bi duval, al kako?

Pa v Spaku vabiš, naj kaj napišemo, pa ti pošljem reportaže iz skoraj vseh mojih potepov. Pa iz morja in citroenov imam plan poslati za Spaka, da bo mašilo v zimskih številkah, ko se manj dogaja. A to pa nič ne pomeni? A ti je tvoj opevani Janez, kaj kdaj poslal (kolikor vem, pošilja le Drago). Aja, saj vem, to nič ne pomeni, ker se ne vozim po tujini in nimam štacune.
Baš si strokovnjak za stimuliranje ljudi. Sej nisem neka ključna osebnost, nekaj pa, za razliko od mnogih, vseeno prispevam. Ti pa res znaš človeku ubiti voljo do dela.
Res ne vem, kaj te občasno daje.

Omenjaš le žabe!

Glede na to, da ti nikoli nisem nič žalega storil, pa one kuješ v zvezde, do mene pa si kljub tukajšnjim reportažam žaljiv - verjamem, da so tisti mesni izdelki odlični.
Lp. Lovro

Citroenovi starodobniki:

garac

e moj Lovro hvala ti za prispevke, saj sem ti že večkrat rekel, a nisem? Spak pa forum nimata neke povezave. Spak je klubsko glasilo v katerem urednik z veseljem objavi večino prispevkov.

Forum, ja to je pa prostor za sproščanje. Ko bi ti vedel kako se nasmejem ob prebiranju in kolikokrat pobrišem že napisan zajedljiv odgovor bi mi dal nagrado. Toliko strokovnjakov na kupu nisem srečal še nikjer, čeprav cenim nekaj piscev AlesZ, Jumper1 pa še kdo imajo res pojma o avtih, ostalo pa haha.

Med drugim cenim tudi tvoje reportaže in jih preberem.
G Potokar res nič ne napiše, a vedno priskoči na pomoč, ko ga potrebujem. Z nasvetom, z ugodno ceno...

Jezni prijatelj, sem ti uredil tista dva posta :)
[SIGPIC][/SIGPIC]  

antasi

Ne pozabit da je danes rekordno vroče in imamo vsi pregrete glave in tudi kako neumnost prehitro napišemo.
Npr.zdajle mi pride pred možgane misel dneva,/tukaj bi moralo bit dvopičje pa ga ne najdem na mobiju?/
Garač je priden skrben ciničen zajedljiv skrbnik foruma.
Brez njega bi verjetno ostal samo še spak.

ps kak no mene omenil kot strokovnjaka za berlingote ampak je omenil samo neke mehanike? Pa kaj naj pokupim in testiram vse berlingote da bo pol zadovoljen? Saj jih pol niti ne bo ostalo za druge nezadovoljne slovenske kupce..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

Ja evo prinesi tri jurje pa po pa lahko mojo koreto probas na polno. Se posteljo bos lahko probal. Tista z menjavo jermena je bila zadnjic zmagovalna. Sem se res nasmejal. Dobro da ne tezis se na fb. Vogiv je zadnjic cisto ven padel kaki butl da sem, ko sem mu lepo razlozil da so spacek diane ipd dvotaktni ker majo dva celindra
[SIGPIC][/SIGPIC]  

antasi

Citat od: garac;235375Ja evo prinesi tri jurje pa po pa lahko mojo koreto probas na polno. Se posteljo bos lahko probal. Tista z menjavo jermena je bila zadnjic zmagovalna. Sem se res nasmejal. Dobro da ne tezis se na fb. Vogiv je zadnjic cisto ven padel kaki butl da sem, ko sem mu lepo razlozil da so spacek diane ipd dvotaktni ker majo dva celindra

lepo napisano z izbranimi besedami, nekonfliktno in strpno kot pritiče moderatorju
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

Ahaha antasi,vidim svoje  napake,se jih zavedam, ampak popravit jih ne mislim
[SIGPIC][/SIGPIC]  

andraž

garac

Ja andraz smo na dopustih imamo cas pisat in brat
[SIGPIC][/SIGPIC]  

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

garac

Mirchi,kaj z dlako mas problem? Ne skrbi, saj bo...
[SIGPIC][/SIGPIC]  

garac

Lovro povej mi zakaj si spet hvalil robija v eni temi in svetoval naj ga klicejo? A pricakujes zastonj uslugo? A on kdaj kaj napise za spak?a je kot janez?  Lovro ne bodi dvolicen, se primitivci to opazimo.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Lovro

Si spet z levo nogo vstal?
Descu sem posredoval le dve cifri, ker Gorazd in Robi mogoče imata, kar on išče.

Torej, temu se reče pomoč in ne hvaljenje oz. dvoličnost. :Hammer3:
Lp. Lovro

Citroenovi starodobniki: